Kvällspromenad som blev lite nostalgisk!

 
 

När jag varit sjuk så längtade jag ut ja ut att gå så det blev en skön lång kvällspromenad. En promenad som samtidigt blev lite nostalgisk då jag först gick förbi där jag bodde först efter att jag flyttat hemifrån där min första lägenhet låg. Idag är där en gräsmatta eftersom huset revs.

 
 

Promenerade vidare sedan förbi och till min gamla skola som jag gick på Stenstalidsskolan där tog jag lite bilder. Stod för en stund och mindes tillbaka lite innan jag fotade ett par bilder till och gick sedan vidare. Det var så skönt väder ute där jag promenerade. Gick mot min första skola där jag började första klass jag såg mitt klassrum där jag en dag i början på åttiotalet gick in.

 
 

Så hörligt att gå runt på skolgården med kameran och föreviga allt på bild. Många minnen dök upp också på samma gång. Toaletten där man fick gå en smal trappa ner. Matbespisningssalen där man fick stå på led utanför så kom Anita och satte ett kort i fönstret vilken klass som fick gå in och äta. Stod en stund och funderade men nej skolan är inget jag längtar tillbaka till sedan hade jag emellanåt lite kämpigt något jag inte tänker ta upp i bloggen eller gå djupare på. Handlade lite innan jag gick hemåt.

 
 

Fridens Mikael.

Kommentera här: