Ingen är så som du

Ligger hemma och är lite krasslig , sjuk förkyld och hostyar en hel del. Fick lite känsla tog fram mitt block och skrev en ny dikt lite med tanke på Alla hjärtans dag.

Jag lägger min hand så mjukt intill din och håller dig tätt intill så nära när solen så sakta går ner och dagen byts till kväll. Jag vandrar längs en strand i sanden barfota jag går och en fågel flyger sin väg likt jag som går min väg. Du är helt unik du är helt gudomlig och snäll-Du får mig att känna det där som jag aldrig förut känt. Jag ser i dina ögon att du helt förtrollar mig och varje dag vill jag vara dig nära så ja kan säga vad du för mig betyder.

Du får mig att våga tro på något så vackert på något så fint som stavas kärlek. Att få och även få ge är något av det finaste en guds gåva i livet. Varje dag vill jag att den ska vara unik och inte den andra likt. Varje dag vill jag för dig visa hur värdefull du är. Du är en ängel och jag vill ha dig nära när dag blir till natt. Jag vill ha dig här ha dig här hos mig och sedan se vart vägen bär vart livet för oss två.

Du får mig att känna ro du får mig att känna tro på något så vackert på något så fint som stavas kärlek. Det finns ingen annan, för mig finns bara du. Och du lyfter mig var dag med dina ord. Du får mig att känna mig speciell och sedd för den jag är. Du får mig att känna tro på det som kallas livet.  Önskar snart att det en dag ska bli du och jag för ingen är så som du ingen får mig känna så här du ger mig ro du ger mig tro på något så vackert på något så fint som stavas kärlek. Det är först då jag äntligen förstår att de är mig du verkligen vill ha.

2019-02-14 Mikael Redman.

 

 

Kommentera här: