Nyårsfirande i Brunnsparken med Donnez

 

Så har ännu ett år gått till ända och det var således dags att fira in det nya året. Nyårsafton har aldrig varit något märkvärdigt för mig men ändå trots vill man göra något trevligt ändå för att fira in det nya året. De senaste 7 åren tror jag det är så har v firat i nyåret på dansstället Brunnsparken i Örebro. Precis som förra året skulle det populära dansbandet Donnez svara för musiken.

 
 

Efter att vi ätit lite god mat var det dags att duscha sedan klä upp sig och fara mot Örebro. Hörde någon smällare som small av precis när jag satte mig i bilen. Fram kom vi och parkerade bilen. Det stod lite folk vid entrén och väntade. Så blev vi insläppta.

 
 

Det var en hel del folk som sökt sig till Brunnsparken denna kväll. Grabbarna i Donnez blev så glada att ha fått sånt fint besök i afton. Så drog de efter att Andy hälsat alla välkomna till denna nyårsafton. Vi heter Donnez och ska spela upp till dans för er här. Vi ska börja lite lugnt Möt mig i Stockholm sedan Den tid vi behöver. Applåder vi ska öka på farten i nästa dans Åhus strand följt av Förbannad. Så fortsatte kvällen en lugn dans byttes mot en snabbare dans. Den fege dör tusen gånger är en stark original låt med Donnez. Vi gick och köpte oss fika vilket smakade mycket gott.

 
 

Så fortsatte grabbarna att spela i Donnez. En önskelåt på begäran här kommer Främling dags sedan att höja på tempot i Ett hundra mil. Klockan drog sig så sakta mot tolvslaget.

 
 

En bit innan tolv tog grabbarna en paus sedan på deras stora skärm räknade alla ner åtta, sju, sex, fem, fyra, tre, två , ett Gott Nytt år. Det skålades hej vilt och därefter sjöng Donnez tillsammans med publiken Du gamla du fria innan dansen fortsatte till klockan ett. En som jobbar inom föreningen Brunnsparken steg upp på scenen och höll ett litet tal och önskade alla välkomna till Brunnsparken han tackade alla och önskade alla ett Gott Nytt år. Vi tackade grabbarna i Donnez och styrde hemåt.

 

Fridens Mikael.

Kommentera här: