Varmt, varmt 20-års jubilerande Holidays bjöd upp i Upperudslogen

 

Wow vilken fantastisk fin men samtidigt synnerligen mycket varm dansväll det blev vid logen. Det var dags för en orkester som i år firar hela tjugo år som turnerande dansband nämligen Holidays att besöka logen. Förutsättningarna var de absolut bästa strålande solsken och en klarblå himmel. Jag grejade lite hemma innan jag sedan drog iväg till stan för att handla lite. Hem och käkade och vilade en stund innan det var dags att göra sig redo för dansen. Vi skulle åka tidigare för en tjej skulle fotografera grabbarna till deras nya skiva som de ska släppa. Fram in framför logen svängde vi och där stod det ett par husbilar och husvagnar. Annette var på ett mycket glatt humör likaså hennes syster och resten av personalen. Grabbarna var i full färd med att soundchecka och ställa in ljudet. Efter fotograferingen gick vi in och fick oss kaffe och fika som alltid smakar så gott.

 
 

Klockan drog sig sakta mot åtta och det var så dags att börja spela. En sista koll så räknade Nicklas in till kvällens första dans. Tomma löften tomma ord följt av En blomma bland asfalt blev kvällens första dans och det strömmade ut fullt med danspar på dansgolvet. Applåderna finns där det är nästan en inskriven regel. Tusen tack tusen tack sade Hans med efternamnet Jönsson vi ska öka på farten en aning Blue eyes crying in the rain sedan Säg att du vill. Nu buggade alla och det gungade i dansgolvet.

 
 

Heartac by the number sänkte ner på farten. Sedan skulle Mattias sjunga en låt han skrivit själv När jag blundar och vilken fin låt men framförallt en väldigt fin text till låten. Denna låt gillade publiken av reaktionerna efteråt så blev det rejäla applåder. Dags så att spela titelspåret på deras nya skiva som Holidays ska släppa Så speglas kärleken heter låten och så även kommer skivan heta. Tackar fina publik sade Mattias dags att åter lugna ner Tequila sunrise lite Eagles är det dags för. Jag fotade lite bilder och pratade med folk. Semester ja så heter nästa låt som höjde upp farten rejält. Vikingarna spelade in denna på sjuttiotalet här kommer Du gav bara löften. Hans Melin stod bakom sin klaviatur och höll takten Nicklas Mörk satt bakom trummorna och höll takten för fulla muggar. Det var nu dags för kvällens paus i logen eller rummet hade Annette dukat upp en fin middag åt pojkarna som smakade mycket gott. Jag och broder fick en varsin god smörgås som värmde och satt perfekt.

 
 

Lite snack med grabbarna innan de åter skulle börja spela. Vi dukade av och fick också provsmaka på middagen som grabbarna fick. OJ, OJ, OJ denna fläskfilé var bland det godaste vi fått smaka på och äta. Jag fick tillslut ge mig i byttan men vad gott det var. När vi kom upp var de i full färd att spela Hela, hela dig. En härlig Streaplers låt med ett fantastiskt gung och tryck i Jukebox kom av bara farten sedan. Ja nu8 ska vi lugna ner oss ganska rejält sade Hans Vem ska älska dej sen ska Mattias få sjunga för er. Styrkan med i Holidays är att de är tre som sjunger Mattias, Hans och Michael. Om jag säger att jag älskar din kropp sjöng Michael så fint och verkligen menande. En herre torkade svetten ur pannan dä ä allt varmt men de spelar så himla bra sa han på bred värmländska. I mina skor kom likaså Ma Marianne som höjde upp farten rejält.

 
 

Tiden var så framme för kvällens sista dans ja kära publik började Hans. Rejäla applåder mötte grabbarna vi har kommit fram till kvällens sista dans vi vill tacka Annette och personalen för allt gott som vi fått nu behöver vi inte bussen nu rullar vi hem. Michael ska få blåsa instrumentalt med sin saxofon Help me troug the night sedan avslutar vi med Your man tack kära publik. Lite snack med grabbarna och en korv så åkte vi hemåt i natten riktigt nöjda och glada efter en varm fantastisk fin danskväll. Tack till alla som gör detta så bra som det blir. Nu blir det lite ledigt 20:e juli välkomnar vi Engdahls till Upperudslogen.

Fridens Mikael.

 

Kommentera här: