Foto tur, höstmarken, fotbollsmatch allt i Molkom

 
 

Vädret denna söndag var så strålande vackert som gjort för att slå några flugor i en smäll. Först brygga på lite kaffe göra lite matsäck några mackor fixa lite gott fika bröd sedan åka ut och fotografera.  Men också ta en tur upp till Molkom och Nyeds hembygdsgård på höstmarknaden där sedan se en spännande fotbollsmatch mellan IF Nyedshov och Nordmarks IF. Det var näst sista omgången i division fem östra och det var väldigt spännande för vilket lag som skulle knipa kvalplatsen. Gjorde allt i ordning här hemma och såg till så jag inte hade glömt något innan jag drog iväg.

 
 

Tankade bilen sedan var jag på väg mot Molkom. Så vackert fint väder där jag rullade fram. Gjorde små korta stopp längs vägen. Svängde av till en bygdegård som heter Sanne Bygdegård. Ett väldigt fint ställe. Tog lite bilder där även en smörgås och en kopp kaffe som smakade väldigt gott.

 
 

Körde sedan vidare mot Molkom där jag stannade till vid Nyeds fina kyrka. Bytte om för jag hade en liten idé att ta lite nya kort på mig själv. Då ringde min bror som var vid höstmarken. Bytte om och rullade dit och så mysigt det var. Fick träffa min goda vän tillika favoritarrangör Annette.  Gick ett varv och kikade på det fina hantverket som de hade att sälja där.

 
 

Klockan gick iväg och det var dags att bege sig vidare till Molkoms iP för att se fotbollsmatchen. Vädret var helt underbart härligt. Mycket folk hade sökt sig till planen för att se matchen. Åt en sallad som fick bli min lunch idag. Detta var en match med två sidor ett hemmalag som inte hade något att spela för och ett bortalag som kämpade om kvalplatsen till division fyra. Det var också gästande Nordmark som tog ledningen. En ledning de sedan ökade på till både 0-2, 0-3 samt 0-4 innan hemmalaget Nyedshov reducerade till 1-4.

 
 

Efter matchen blev det att fortsätta fota ta lite mer bilder. Stannade till vid stationsbyggnaden och gick runt där och tog lite bilder. Sedan for jag vidare mot Lindfors för att föreviga deras folkets hus på bild. Mangen baden utanför Filipstad fick ett besök med. Där solen ner så vackert tog de sista bilderna innan jag styrde hemåt.

Fridens Mikael.

Kommentera här: