En dag på stranden

 
 

Denna fredag hade jag innan kollat upp att vädret skulle bli väldigt fint så jag bestämde mig för att ta en dag på stranden. Sagt och gjort gjorde iordning kaffe hemma sedan lite smörgåsar packade jag ner. En god bok, freestylen, hörlurar och lite annat åkte med.

 
 

Sedan styrde jag iväg mot Hults sommarhem som ligger en bit utanför Kristinehamn. Så vackert beläget invid Vänerns strand. När jag kom fram fanns där lite husbilar dock inte så mycket folk vilket kändes bra.

 
 

Packade ur mina saker ur bilen. Mitt campingbord var med likaså min stol och det andra jag hade packat ner hemma. Nu skulle här kopplas av och bara njuta av en fin vacker dag. Packade upp bordet stolen och det andra och slog mig ner så otroligt skönt det var. Vilken underbar härlig dag.

 
 

Satt och lyssnade på musik drack kaffe och åt en smörgås. Det var så avkopplande och skönt. Tog fram blocket och började skriva på en ny dikt. Lutade mig bakåt och somnade till en kort stund vilket var skönt. Mer kaffe när jag vaknade till.

 
 

Tog mig en kort promenad för att ta lite bilder vilket var skönt och gott. Tiden gick och jag med den men det var så skönt. Klockan gick men jag har ju semester men valde att styra hemåt för jag skulle ju kika på grabbarna i Micke Ahlgrens som skulle göra en livestream.

Fridens Mikael.

Kommentera här: