Foto Tur till Lundsberg

 
 

Säger eller nämner man Lundsberg tänker de flesta direkt på Lundsbergs internatskola. Det var just dit jag åkte inte specifikt till just skolan men till Lundsberg åkte jag för att fotografera. Internatskolan har en hundra årig historia. Själv skulle jag aldrig kunna gå på skolan eller ens klara av en dag där.  Med de regler och allt övrigt som de har. Gjorde lite kaffe hemma och ett par smörgåsar sedan rullade jag iväg.

 
 

Mitt första stopp blev vid ett ställe som heter Baksjön där finns bla ett fågeltorn. Där tog jag lite bilder och fikade innan jag rullade och åkte vidare. Svängde av och parkerade bilen. Nu var jag bara en liten bit från den berömda internatskolan. Vädret var strålande och varmt.

 
 

Jag skulle få en riktigt fin eftermiddag och kväll. Jag tog en massa fina bilder. Slog mig ner för en liten stund och bara njöt av denna fina dag som så sakta övergick till kväll.

 
 

Gjorde en kort lite video hälsning till min blogg. Tog lite bilder innan jag gick vidare. Stannade flera gånger och tog bilder. Nu var jag framme vid skolan där och det var en underbar kväll. Tog kort på skolbyggnaden och så även kyrkan.

 
 

Solen var högt på himlen och värmde där jag gick runt med kameran. Sakta började solen gå ner och jag började känna mig nöjd. Gick sakta tillbaka mot bilen och åkte sedan hemåt.

 
 

 

 

Fridens Mikael. 

Kommentera här: