Foto tur med broder till Gustavsvik

 
 

Här i Kristinehamn där jag bor finns en plats som heter Gustavsvik. Förutom att Kristinehamns ridklubb har sin verksamhet där låg också där en stor herrgård som tyvärr brann ner i slutet av sextiotalet. Kvar finns nu bara två flyglar. För ett antal år sedan var Ernst här och spelade in sitt program Sommar med Ernst där han renoverade en av flyglarna. Bryggde på kaffe här hemma och styrde sedan hemåt för att hämta min broder. Sedan begav vi oss iväg.

 
 

Vädret var väldigt fint perfekt fotoväder. Först slog vi oss ner för att fika vilket smakade mycket gott. Skönt att sitta ute i naturen och dricka kaffe och äta smörgås. Satt där och bara njöt innan vi gick runt och tog en massa bilder.

 
 

Så mycket fina blommor och naturvyer att föreviga på bild. Tog en massa bilder innan broder bjöd mig på en glass som var något av det godaste jag ätit. Hasselnöt så rysligt god.

 
 

Till bilen med väskan sedan gick vi vidare till den gamla kyrkogården som ligger där ute. Där blev det fler fina bilder. I en lummig och väldigt fin grönska. Det finns mycket intressant historia på denna kyrkogård med alla gamla garvstenar. Adelsparre bland annat ligger där. Tog de sista bilderna innan det var dags att rulla hemåt.

 
 
Fridens Mikael.

Kommentera här: