Ny mobiltelefon

 

 
 

För ett bra tag sedan började min mobiltelefon leva sitt eget liv. Om sanningen ska fram så hade jag haft den väldigt länge. Jag fick ingen ordentlig ordning på nätverket i telefonen och dessutom hade jag ett flertal gånger tappat mobilen i golvet.

 

 
 

Så jag började så smått att snegla och fundera på att köpa mig en ny mobiltelefon. Jag är helt noll när det gäller mobiler. Men efter att jag rådfrågat en vän så tipsade hon mig om vilken märke hon själv hade. Jag gogglade runt lite på nätet och fann en Huawei som jag kände att den var bra både prismässigt och vad jag ville ha inte för avancerad.

 

 
 
 
 
 
 

Beställde en och redan dagen efter kom den. Satte den direkt på laddning och sedan var en arbetskamrat så snäll och hjälpte mig flytta över sim kortet och hjälpte mig igång med mobilen. Såg mycket fram emot att åter komma åt min Instagram och lägga in bilder där även ta kort. Skulle bli kul att testa kameran och se hur den var och vilken kvalité. Och resultatet tänkte jag visa här med lite bilder som jag tagit främst på blommor.

 

 
 
 
 

Det blir att sätta mig en kväll i lugn och ro för att lära mig mobilen ordentligt. Hur som riktigt kul att ha en fungerande mobiltelefon igen. Bjuder så på lite bilder jag tagit med min nya mobil.

 

Fridens Mikael.

Kommentera här: