Morgonpromenad i Kristinehamn

 
 

Det är för mig väldigt dystra tider nu för jag får och kan inte göra något av det jag älskar allra mest i mitt liv. Nämligen att åka ut på mina danskvällar jag känner så starkt och lider med alla dansband som inte kan spela. Och framförallt så handlar det om inkomster för många lever på detta det är deras enda levebröd. Så nu får jag pyssla med lite andra saker. I morse vaknade jag väldigt tidigt och såg ut vilken vacker morgon det var så snabbt hoppade jag ur sängen och tog en skön dusch.

 
 

Bestämde mig för att ta mig en skön morgon promenad ner runt vattnet en bit från där jag bor. Sagt och gjort gjorde allt klart i med minneskortet i kameran sedan i med batteriet. På med skorna och på med jackan så gick jag sedan iväg.

 
 

Vädret var strålande vackert när jag steg utanför mitt hus. Tog fram kameran direkt och tog några bilder sedan promenerade jag vidare. Tog lite fler kort. Stannade till tog kort på huset som jag bodde i och växte upp i som liten.

 
 

Sedan gick jag vidare mot vägen ner mot vattnet. Stannade till och bara njöt i morgonsolen. Tog så fina bilder där vattnet låg alldeles spegelblankt. Gjorde även en liten kort videohälsning. Tog lite fler bilder och gick vidare mot Pingstkyrkans loppis. Köpte lite skivor där och en fin tavla med mig hem.  Sedan gick jag hem nöjd med denna morgon och med en kamera fylld med massa bilder.

 
 

Fridens Mikael.

Kommentera här: