Egna fotografier blir till fina tavlor

Fotografering är ett av mina största intressen i livet. Genom åren har jag fotograferat en hel del bilder i massa olika miljöer. Nu har jag suttit och börjat gå igenom och välja ut bilder som jag sedan beställer uppförstoringar på och ramar in.

 
 
 

Det svåra är att jag tagit ganska mycket bilder och genom åren har jag fått många favoritbilder. Det är därför ett delikat uppgift att välja ut bilder.  Men se jag lyckades tillslut.

 
 

En dag för ett par år sedan då jag steg ut från mitt hus var där utanför på en buske så fin en fjäril. Den tog jag och förevigade med min kamera. När jag halvsatt ner kom en granne förbi, hej Mikael har du tappat något ?
Nej svarade jag det är en fjäril jag ska ta kort på. Vad fint svarade hon och gick vidare. Det blev fina bilder jag tog. Något som stört mig en längre tid var att fjärilen inte hamnade centrerad i mitten av bilder jag tog.

 
 

Sagt och gjort jag redigerade bilden. Skar ut fjärilen och la in den på nytt med samma bakgrund. Sedan beställde jag en uppförstoring av bilden. När den kom på posten var jag spänd av förväntan. Men, men så fin den var när den kom. Och slutresultatet blev riktigt fint och lyckat. Nu har jag valt ut två nya bilder som jag ska beställa uppförstoringar på som sedan ska bli fina tavlor i mitt hem.

 
 

Fridens Mikael.

 
 

Kommentera här: