Loppis, en skiva till och en bok for med hem

 
 

När man besöker en loppis så hittar man ofta alltid något som man köper som följer med hem. Steg upp tidigt som jag alltid brukar göra på lördagsmorgonen. Gjorde lite god frukost sedan blev det såklart kaffe med.

 
 Bestämde mig sedan för att ta en tur ut till Pingstkyrkans second hand. Det är alltid lika trivsamt att besöka den för alltid hittar man något som man köper.

 
 

Hittade lite skivor med Status Quo denna fantastiska grupp från England. Blev nån mer skiva som åkte med sedan en bok med Stefan Holm. Denne enormt duktige idrottare tillika höjdhoppare.

 
 

Efter loppisen åkte jag hem till mina föräldrar för att ta en förmiddagsfika kolla så allt är bra med far och mor jag även min bror med. Det var fint med de där hemma. Rullade hemåt för att fixa lite mat och sedan slå mig ner på balkongen och fortsätta läsa i boken jag just nu läser ”Knutby” En väldigt intressant historia. Blev lite småkyligt så jag gick in och slog mig ner i soffan för att slappa och kika lite på tv:n. Blev sedan en lugn lördagskväll.

Fridens Mikael. 

Kommentera här: