Foto tur med broder till Östervik, Gustavsvik

 
 

Vädret denna lördag var så fantastiskt fint och det var en fin höstdag. Brittsommar, sensommardag man kan kalla det vad som. Jag och broder bestämde oss för att ta oss en liten foto tur ut för att fotografera. VI styrde färden ut till stadsbondgården här i Kristinehamn som ligger ute vid Östervik där också Österviks kapell finns.

 
 

Svängde in och parkerade bilen nu skulle här fotograferas en massa med min bror Markus. Började direkt tog lite bilder. Det vad riktigt fint där vi befann oss. Stadsbondgården är ett både fint ställe och populärt utflyktsmål att åka till. Mycket djur att titta på där ute.

 
 

Vi tog en hel del bilder innan vi nöjda åkte vidare ut till Gustavsvik. Platsen där Ernst för ett par år sedan renoverade en flygelbyggnad. Vädret var jättefint där vi gick runt och tog en massa bilder.

 
 

Så fin miljö där ute. Fina blommor några byggnader och så landskapsvyer tog vi kort på. Lite porträttbilder också på oss var ska det såklart vara också. När vi så började känna oss nöjda styrde vi hemåt för att fika.

 
 

Fridens Mikael.

Kommentera här: