Nytt köksbord

När jag för snart 1,5 år sedan bestämde mig för att dels flytta och dels skaffa mig en större lägenhet, har jag i etapper köpt lite nya möbler till min nya lägenhet. Jag har noga fundera sugit på den berömda karamellen innan jag bestämt mig och handlat.

 
 

Det roliga och som jag framförallt tycker är att minst hela 97% av de jag hittills handlat till min nya lägenhet har jag handlar lokalt här i Kristinehamn. Det är fint att gynna de fina duktiga lokala handlarna som vi har här i Kristinehamn.

 
 

På Jysk hade de en kampanj och ett bord samt fyra stolar till som jag föll för direkt. Åkte ner och tittade efter att ha sett i reklambladet. Och ja de skulle passa perfekt hemma.

 
 

Gjorde en beställning som jag kände mig väldigt nöjd med. På grund av Corona så skulle det ta lite tid för leverans. Men det gjorde mig inget för nu hade jag beställt bordet och stolarna. Dagen var så kommen jag fick ett sms och for iväg med hjälp av pappa och hämtade bordet och stolarna. Hem och började skruva ihop allt. Det blev riktigt fint och snyggt. Jag var väldigt nöjd. Köpte även en fin vaxduk till bordet.

Fridens Mikael.

Kommentera här: