Dagstur till Sjötorp - Göta kanal

Denna lördag var vädret så strålande fint varmt, soligt och underbart skönt. Jag satt på min balkong med en kopp kaffe och lyssnade på musik då min bror ringde mig. Han frågade om jag ville följa med på en dagstur ner till Sjötorp och Göta kanal, jag tackade ja direkt. På med skorna, borsta tänderna sedan ut till parkeringen.

 
 

Så kom resten av familjen och hämtade mig. Ner till Sjötorp vi åkte. Sjötorp som är en del av Göta kanal. Vem har inte sett filmerna Göta kanal. Med bland annat Kim Andersson och Janne ”Loffe” Carlsson. Vädret var varmt, varmt och alldeles härligt.

 
 

Fram vi kom och parkerade och vädret var varmt soligt och fint. Kameran åkte fram och jag tog lite bilder direkt. Det låg en hel del fina båtar därnere. Mycket folk strosade runt med behörigt gott avstånd.

 

 
 

Tog lite fler bilder innan vi började bli glassugna så det fick bli en varsin mjukglass. Klings glass är överlägset bäst. Sedan promenerade jag vidare och tog lite mer bilder. Solen värmde så gott och en fiskmås kom flygandes och försökte landa på bryggan.

 
 

Nu kände vi oss nöjda så vi rullade hemåt. Fast vi gjorde ett litet stop för att kolla in en gammal medeltidskyrka som de håller på att bygga upp. Kyrkan var väldigt gammal tyvärr så brann den ner i en anlagd brand i början på 2000-talet. Nu skulle det smaka gött med mat när vi kom hem.

Fridens Mikael.

Kommentera här: