En fin tur ut i Kristinehamns skärgård med mina vänner

Denna helg skulle jag få besök av min vän och hennes mamma från Västkusten. Det skulle bli mycket trevligt. De brukar komma upp en till två gånger per år och hälsa på över en helg. Det är väldigt trevligt och kul när de kommer.

 
 

Jag var först på fotboll då vårt lag IFK Ölme spelade hemmapremiär i division sju. Men det kom regn och väldigt mycket regn så vi bestämde oss för att åka hem tidigare från matchen. Jag släppte av min mamma och broder hemma. Sedan åkte jag hem till mig för att byta kläder.

 
 

Så ringde min vän de var nu vid hotellet där de skulle bo. Så jag gjorde mig klar och gick dit för att möta de där. Vädret var nu jättefint soligt och varmt. Vi skulle åka iväg och käka middag. Så vi styrde ner mot stan. Men först fick jag av min vän Jessica en väldigt fin present en fin lykta som jag kan ha fina ljus i. Tack så mycket den kommer bli väldigt fin på min balkong.

 
 

Till ett ställe som heter Casa Bianca. Så mysigt och gott att sitta utomhus med. En tjej hälsade oss välkomna så fick vi menyn att kika på. Jag valde Baconlindad laxfilé med hemlagat potatismos till och grönsaker det både lät och var väldigt gott. Mina vänner valde kött. Så gott så mysigt att sitta ute och äta. När vi hade betalat åkte vi upp till ICA Maxi för att köpa oss en glass.

 
 
 
 

Efter glassen styrde min vän bilen ut mot vår fina skärgård. Ända längst ut till udde där Picassostatyn står. Det är monumentskulptur av Pablo Picasso som mäter 15 meter och invigdes 1965. Den vill alltid min vän se då hon kommer hit. Där satt vi och bara njöt av en fantastisk fin kväll. När vi kände oss nöjda styrde vi hemåt.

Fridens Mikael.

Kommentera här: