En middag för en

Nya restrektioner gör gällande att man bör fika ensam eller helst äta ensam med. Man får inte sitta vid samma bord. Vilken himla tur att jag då bor ensam. Hade planerat att åka och handla efter arbetsdagens slut lite gott till fredagskvällen.

 
 

Sagt och gjort styrde in till Coop och handlade lite gott med mig hem. Diskade undan det lilla jag hade innan jag började laga maten. På med lite go dansbandsmusik i stereon så fick jag genast upp stämningen.

 
 

Började koka upp pastan hackade skar till bacon och skinkan. Började sedan så smått koka upp en god pasta sås bestående av svamp och ost. Stekte på bacon och skinkan. Det är så gott sen jag flyttade att ha ett riktigt kök tycker jag.

 
 

Tog och öppnade en kall öl den slank och rann ner så gott i strupen. Fortsatte sedan och gjorde klart allt. Nu skulle det bara läggas samman i en ungs form sedan in i ugnen med det. Nu var det bara en väntan på att det skulle bli klart. Och klart blev det dessutom väldigt gott. Bara att sätta sig till bords och käka. Kan avslöja att jag sedan somnade gott i soffan.

Fridens Mikael. 

Kommentera här: