Smaka på Värmland

Med en strålande sol och en klarblå himmel var det så dags för Smaka på Värmland. Stadsparken här i Kristinehamn var platsen för marknaden. Förra året satte pandemin stopp för matmarknaden. I år kunde man dock genomföra den men lite nerbantad. Vädret var helt fantastiskt och det var väldigt mycket folk ute
 
 
Jag gillar detta det närodlande och det både när och lokalproducerade. Det var en hel del som deltog och som stod och hade en hel del att erbjuda och visa upp. Sedan är det många som deltar men de bjuder in folket och besökarna till sina gårdar.
 
 
Utanför gamla Ölme diversehandel stod ett band och spelade de kallade sig för Tisdagsbandet. Anledningen var att de repar på tisdagar. De bjöd på väldigt trivsam musik. Vi stannade till en liten stund och lyssnade.
 
 
 
Sedan gick vi vidare korv stod en och grillade som man kunde köpa. En annan hade lite grönsaker som man kunde köpa. Det vr väldigt gemytligt att promenrra runt där och kika. Flertal gånger åkte kameran fram och jag tog en massa bilder. Nöjda gick vi sakta in mot stan där det var full av liv, rörelse och folk ute riktigt kul.
 
 
 
 
 
 

Fridens Mikael.

Kommentera här: