Promenad i skärgården

Vädret denna torsdag var så otroligt vackert så jag bestämde mig tidigt för att ta en tur ut med bilen och fotografera. Ringde hem till min bror och frågade om han ville följa med vilket han ville. Så jag gjorde i ordning lite fika. Bryggde på kaffe och ett par mackor. Packade ner kameran och allt sen var jag redo.

 
 

Åkte hem och hämtade min bror. Vi bröder gör så mycket tillsammans. En sista koll allt var med så drog vi iväg. Vädret var perfekt för att fotografera. Svängde av och rullade ut mot vår fina skärgård många var det som valt samma väg som vi.

 
 

Parkerade bilen sedan tog vi lite fina kort. Åkte sedan vidare ut till Picassostatyn och udden där. Skulle ta en fika där. För vi hade fika med oss nu var jag rejält kaffesugen. Så gött så mysigt sitta och dricka kaffe och se Picassostatyn framför sig. Det är en monumentskulptur föreställande hans hustru Jacqueline den är 15 meter hög.

 
 

Så skönt att sitta där och bara njuta av den fina dagen. Långsamt började även solen gå ner och den färgade upp himlen så vackert. Tog de sista korten innan vi kände oss nöjda och begav oss åter till bilen för att åka hem.

 
 

Fridens Mikael.

Kommentera här: