Promenad en söndag morgon

Vädret denna söndag var hur vackert som helst så strålande fint. Solen stod högt på en klarblå himmel. Efter att jag ätit frukost bestämde jag mig för att ta en promenad med kameran och fotografera lite.

 
 

Sagt och gjort så fick det bli. Gjorde mig klar och promenerade ut i det fantastiskt sköna vackra vädret. Det var helt underbart härligt där jag gick. Stannade till flera gånger om för att ta lite kort.

 
 

Jag är tacksam att jag bor som jag gör med närheten till vattnet. Gick ner mot vattnet som heter Vänern. Det var ett väldigt fint väder. Att vara ute och gå andas in frisk härlig luft. Blev en massa bilder som jag tog. Gång på gång åkte kameran fram för mig.

 
 

Stannade till och bara stod helt stilla för att andas in frisk luft och njuta av den fina natur och de vackra vyer som breder ut sig. Så fint vilken vacker morgon och vilken fin start på denna söndag.

 
 

Det var flera som var ute och gick mötte en jag känner som var ute med sin hund och promenerade. Hunden skällde på mig men vad gjorde det. Sol, sol och åter sol som lyste upp och gjorde denna dag så vacker.

 
 

Kände mig ganska nöjd efter ett tag så jag vände om och började sakta gå hemåt. Nu skulle det smaka med en god kopp kaffe i hemmets lugna varma vrå tänkte jag.

 
 
Fridens Mikael.

Kommentera här: