Vackert väder en tur ut i vår fina skärgård

Vädret denna söndag var ljuvligt och helt otroligt vackert. Solen värmde så gott och himlen var nästintill klarblå. Bestämde mig för att brygga på kaffe sedan ta en skön tur ut i vår vackra fina skärgård här i Kristinehamn.

 
 

Bryggde på kaffe och packade ner allt sedan drog jag iväg. Mitt första stopp blev området vid och runt den fina herrgårdsbyggnaden vid vår herrgårdscamping. Så gött när jag parkerade bilen och började promenera iväg.

 
 

Stannade till för att ta lite kort. Solen stekte på och värmde mig så gott i hela ansiktet. Tog lite fler bilder innan jag slog mig ner på en bänk för att dricka kaffe. Hade innan stannat till och köpt med lite kakor som är sockerfria.

 
 

Satt och njöt i solen och hörde en svag vind blåsa in från vattnet. Tog och hällde upp en kopp Kaffe till och bara njöt av solen. Bestämde mig för att gå vidare. Då ringde min bror och frågade vad jag gjorde. De skulle ta en tur ut i skärgården och fika. Bestämde mig snabbt att följa med för jag skulle äta något idag.

 
 

Gick till bilen och åkte vidare ut i skärgården. Parkerade för att vänta på mina föräldrar och min bror. Mycket folk hade samma tanke det var ganska mycket folk där ute. Otroligt kul och trevligt. Valde lassange. Vädret var så gött så vi satt utomhus. Så mysigt och så gott. Tog sen de sista bilderna innan jag styrde hemåt.

 
 

Fridens Mikael.

Kommentera här: