Cykelturen

Cykeln som jag köpte är en av mina bästa investeringar som jag gjort i mitt liv. Det är så otroligt skönt och befriande. Jag brukar ge mig ut på små cykelturer utan att egentligen ha något mål vart jag ska ta vägen.

 
 

Nu har det varit väldigt mycket sport och det är framför allt mycket sport. Det har varit slutspel i SHL och fotbollsallsvenskan som snurrar på. Det är kul att titta på och även följa tycker jag speciellt mina stora favoritlag Degerfors IF och IFK Norrköping.

 
 

Ikväll var det fotboll då Degerfors skulle möta Sundsvall på bortaplan. Jag bestämde mig tidigt att den matchen skulle jag såklart se precis som alla andra matcher. Så jag tog mig en kort men samtidigt skön cykeltur.

 
 

Det blev en tur ut till Marieberg här i Kristinehamn som är ett gammal mentalsjukhusområde med en väldigt intressant och spännande historia. Vilket väder jag fick och hade och vilka fina bilder som jag tog.

 
 

Gjorde små stopp för att ta lite fina bilder. Slog mig ner för en stund på en bänk och bara njöt i solen. Hittade så vackra fina blommor som jag förevigade på bild. Gjorde en koll på klockan och bestämde mig för att cykla hemåt nöjd med lite fina bilder i min kamera.

Fridens Mikael.

Kommentera här: