En tur på Pingstkyrkans second hand

Då och då när lusten faller på brukar jag åka på loppis. Det är något som jag tycker mycket om att göra att gå omkring och botanisera bland alla saker som finns att köpa på ett loppis. Gjorde mig klar käkade frukost och klädde sedan på mig.

 
 

Tog mig en skön cykeltur ut till loppisen. Pingstkyrkans second hand ligger inte så långt ifrån där jag bor ute på Mariebergsområdet här i Kristinehamn. Det var lite kyligt när jag cyklade iväg men skönt på något sätt ändå. De var i full färd med att bära ut en massa grejer som skulle säljas.

 
 

Klockan slog nio och de öppnade. Jag steg in och raka vägen för att kika bland cd skivorna om jag där skulle hitta något. Fann några skivor som jag köpte. Det fanns en hel del intressanta skivor både cd och vinyl.Sedan hittade jag tåg grejer märkelin det fick mig att minnas när jag var liten så köpte jag ett märkelin tåg här i stan. Fingrade länge, länge på loket men köpte det inte utan hoppade över.

 
 

Hittade så kopparsaker små kannor, hinkar och lite små andra fina prydnadssaker som jag köpte. Någon dvd film åkte också ner i korgen. Det finns mycket att titta på där på loppisen. Träffade en jag känner så vi växlade några ord. Sedan kikade jag vidare hittade en bok med mannen som har Sveriges största röst enligt många Tommy Körberg. Nöjd så gick jag och betalade och cyklade sedan hemåt. Nu var jag rejält kaffesugen så det blev en kopp kaffe. Nöjd fortsatte jag dagen med att greja och städa lite här hemma.

 
 

Fridens Mikael.

Kommentera här: