En promenad i solen ett eller två besök på loppisar

 

 
 

Jag visste på förhand att denna lördag skulle bli oerhört fin så jag bestämde mig tidigt vad jag skulle göra av dagen. Jag bestämde mig nämligen för att ta mig en promenad ut till Pingstkyrkans second hand. Jag brukar göra så ibland på lördagarna men först en go frukost hemma i lugn och ro. Efter frukosten borstade jag tänderna klädde på mig och gick i väg.

 
 

Om än lite kyligt så var vädret riktigt fint och härligt ute. Jag bor ganska så nära loppisen vilket är skönt tycker jag. Ute på ett område som heter Marieberg är loppisen belägen. Jag fick en skön promenad ut dit och det var helt tomt när jag kom fram. Jag brukar gå ut tidigt dit och kika så slipper jag förhoppningsvis all eventuell trängsel.

 
 

Klockan slog nio och dörren öppnades välkomnade stod de och hälsade besökarna. Så steg jag in. Jag direkt till skivorna för att kika och fann direkt några skivor som jag lade ner i korgen. Hittade ett lite frimärksalbum vilket jag också lade ner i korgen. Pratade lite med en som jobbar där ute det var trevligt att byta några ord innan jag gick vidare.

 
 

När jag var nöjd betalade jag och tog bussen ner till stan. Skulle lämna in tipset som jag gör varje lördag efter det besökte jag Lions loppis. Där fan jag en cd skiva med panflöjt nöjd gick jag vidare och tog sikte på vår fina hembygdsgård för där tänkte jag ta mig en fika som jag brukar göra på lördagarna.

 
 

Det var ett underbart fint härligt väder om än lite, lite kyligt där jag gick. Gick i mina egna tankar och stannade då och då för att ta fram kameran och ta kort. När jag kom fram till hembygdsgården fick jag på en skylt se att de hade loppis där så jag gick dit. Hittade en fin liten vas som jag köpte. Efter att jag gått runt och tagit lite bilder så gick jag till Norrgården som ligger vid vår hembygdsgård. Där kan man fika året om. Speciellt sommartid är det mysigt att sitta utomhus och dricka en kopp kaffe i denna fina miljö där. Satt inne där och njöt av en god kopp kaffe och en liten kaka med kräm emellan som var väldigt god. Tackade sen för mig och gick vidare hemåt med ett stopp i affären för att handla lite mat med mig hem. En fin dag, en fin promenad blev det.

 
 
 
 
Fridens Mikael.

Kommentera här: