Promenad i ett underbart väder

 
 

Vaknade i lördags morse av att solen gjorde sig påmind och den trängde in genom mitt sovrumsfönster. Vilken fin start på en ny dag. Jag steg upp och gjorde lite frukost och slog mig ner i köket. På med radion för att lyssna på Ring så spelar vi.

 
 

Bryggde på kaffe och satt där och bara njöt av denna fina stund. Bestämde mig ganska snabbt att ta en promenad idag för att dels ta lite kort md kameran, dels för att lämna in tipset som jag gör varje lördag. Så mysigt sitta där och känna att man är ledig utan några måsten. Plockade i ordning och klädde på mig.

 
 

Packade ner kameran och gick sedan ut. Tog en annan väg än den jag brukar ta till stan. Vädret var helt underbart härligt och fint. Stannade då och då och tog fram kameran. Jag fullkomligt njöt där jag gick mot stan. Hittade några tåg och vagnar som stod.

 
 

Tog kort på vårt fina stationshus. Gick vidare till biblioteket och läste lite tidningar. Promenerade vidare för att lämna in lite tips sedan hoppas på den berömda turen. Var nöjd med de val jag gjorde betalade och gick in och handlade lite mat med mig hem. När jag så var klar med alt började jag gå hemåt nöjd med min promenad och de kort som jag tagit.

Fridens Mikael.

Kommentarer:

1 Johanna :

God bättring tillönskas dig!

Svar: Hej Johanna!
Önskar dig detsamma.

Mvh Mikael.
Mikael

Kommentera här: