Loppisbesök på Lions

 
 

Så har åter tvingats att åka in till sjukhuset. Jag trodde att när 2022 tog slut att 2023 skulle bli ett för mig bättre år med min hälsa. Men började bli krasslig hemma och ringde, det var bara att åka in till akuten. Nu i lördags var jag ute för första gången för att få lite luft. Men jag hade också en tanke att besöka Lions loppis för att se om jag där kunde göra några fynd.

 
 

Gick upp tidigt och gjorde mig en stadig frukost tog sedan en skön varm dusch. Tog sen en promenad ner till stan. Kände att det var ganska kyligt och råkallt i luften. Lions loppis ligger i en lada bredvid Stora Copp. Det var lite kyligt där inne.

 
 

Hittade några cd skivor med en stor favoritgrupp som jag har The Coors. Det är en grupp som jag fastnat för totalt. Även en liten bordsklocka, urverk hittade jag med så det köpte jag. Nöjd gick jag sedan och tippade innan jag tog en promenad in till stan för att ta en kopp kaffe. Det kändes skönt att strosa runt så där. Åkte sedan hem till mina föräldrar och min bror för att se på ishockey tillsammans med de och ta en fika. En trevlig lördag blev det.

Fridens Mikael.

Kommentera här: