Cykeltur innan regnet kom

 
 

Lämnade in min cykel på lite service som var både bra och nödvändig. Fick samma dag ett sms att den var klar så jag gick ner för att hämta den. Sedan så cyklade jag hem. Dagen efter bestämde jag mig för att ta en cykeltur ut. Gjorde i ordning kameran och allt jag skulle ha med mig.

 
 

Vädret var fint men det såg lite hotfullt ut men uppehåll och solsken. Så skönt att ta en fungerande cykel. Bestämde mig för att cykla ut mot ett ställe som heter Östervik och Stadsbondgården. Där finns en massa djur att beskåda.

 
 

Hade packat ner vatten då det var ganska varmt. Och något att fika på som blev några hårda mackor. Så trampade jag i väg. Gjorde små stopp längs vägen för att ta kort. Kameran åkte ivrigt fram. Det är något jag tycker om att cykla ut och fotografera. Tog lite mer bilder innan jag cyklade vidare. Passerade så fina vyer där jag trampade fram.

 
 

Ett stopp vid något som kallas för svandammen minns att jag matade fåglarna där när jag var liten. Vidare, vidare cyklade jag. Längs hela vägen cyklade jag längs vattnet. Då och då passerade tåget till Karlstad. Slog mig ner på en bänk och nöjt lite i det fina soliga vädret även om det blåste lite. Plockade fram min fika som jag hade med mig. En hård macka och en kaka.

 
 

Tittade på små grisar som stod uppställda i väntan på att hamna på bild. Alpackor finns också ute vid stadsbondgården. Små lamm finns också där ute. Bredvid ligger ett kapell som heter Österviks kapell. Parkerade och låste cykeln och gick runt med kameran. Gamla mejeriet fångade jag också på bild det bär en egen historia. När jag så kände mig nöjd började jag cykla hemåt.

 
 
Fridens Mikael.

Kommentera här: