Loppis och shoppingtur till Karlskoga med min bror

 
 

Fick en idé att ta bussen till Karlskoga det är en stad som ligger 2,5 mil från min stad Kristinehamn. Frågade min bror och han hängde på direkt. Vi kollade upp, bestämde vilken tid vi skulle åka. Passade på kvällen innan att ladda allt så det skulle vara fulladdade batterier och så vidare.

 
 

Vaknade tidigt som jag alltid gör på morgonen och steg upp för att äta en god frukost. Det smakade väldigt gott. Stärkt av den goda frukosten gick jag sedan in och duschade klädde på mig och steg ut till busshållplatsen. Jag bor och har busshållplatsen cirka två hundra meter från mitt hus. Det känns oerhört lyxigt.

 
 

Så dök min bror Markus upp och så även bussen. Stunden senare var vi på väg mot Karlskoga. Så gött att åka buss så rullade fram och satt så skönt tillbakalutade. Klev av vid Karlskogas nyrenoverade fina busstation så snyggt där har blivit. Vi promenerade in mot stan för att ta oss till en loppis för att försöka fynda något där.

 
 

Vädret var riktigt fint om än lite kyligt minus sju visade tempen på. Så fint det var ändå. Kameran åkte fram gång på gång och jag tog en massa bilder till min fotosida på Facebook men även till min blogg. Jag skriver om det mesta som jag gör och de ställen jag besöker, Karlskoga inget undantag. Spå kom vi fram till Karls Åby som loppisen heter och steg in. Där finns det oerhört mycket grejer av alla de slag. Jag hittade några dvd filmer med Pang i bygget sedan en box med Lasse Åbergs filmer. Sedan en fin tavla och lite annat. När vi så var klara där gick vi tillbaka till stan för att fika.

 
 

Nu skulle det smaka gott med en kopp kaffe och något gott till. Efter den goda fikan gick vi och tippade på vägen dit stannade jag till vid Jon & Jonna och hittade två fina skjortor. Sedan började magen att kurra dags så för mat, tid att gå och äta något. Vi har ett favoritställe som vi brukar gå till och äta vid. Katrinedalskrogen. Som alltid en utsökt middag blev det där. Mätta och belåtna gick vi mot busstationen för att ta bussen hem till Kristinehamn.

 
 
Fridens Mikael.

Kommentera här: