Promenad i Kristinehamns skärgård

Jag brukar ta bilen och åka ut parkera den och sedan ta mig en skön långpromenad. Självklart är min kamera med mig. Jag har min stora systemkamera sedan har jag även köpt en liten digitalkamera. Den åkte med. Efter arbetsdagens slut åkte jag ut till vår fina skärgård här i Kristinehamn och parkerade bilen.

 
 

Tog lite bilder direkt. Sedan blev det en riktigt skön långpromenad. Vädret var lite gråmulet, småregnigt men ändå skönt tyckte jag. Stannade till och tog lite fler kort. Det var så lugnt och jag tänkte för en kort stund på sommaren. Då är det fullt av liv och båtar människor och turister. Vi har en fantastisk fin skärgård här i Kristinehamn.

 
 

Vänern låg alldeles spegelblank och det gjorde att bilderna som jag tog blev väldigt fina. Stannade till flera gånger för att ta kort. Samtidigt började det att skymma så det blev ett fantastiskt ljus i bilderna.

 
 

Några grabbar höll på att bärga en båt förmodligen är de fiskare tänkte jag. Gick förbi dem och tog lite mer kort. Det var så tyst så lugnt och det enda ljud jag hörde var bilarna som åkte förbi. Gick vidare och stannade till vid sundet. Hälsade glatt på en äldre dam som var ute och rastade sin hund. Regnet hängde i luften men höll sig borta. Då indikerade min digitalkamera på att byt batteri. Just det jag är inte så smart så att jag lär mig att ladda batteriet i kameran. Kände mig nöjd med de bilder som jag tagit så jag vände om och gick tillbaka mot bilen. Nöjd åkte jag hemåt.

 
 

Fridens Mikael.

Kommentera här: