Skogspromenad med en hård blåst

I söndags var en sådan där slappardag där jag grejade och pysslade hemma. Passade på att städa min lägenhet. Vädret ute var blåsigt och lite gråmulet. Perfekt för att passa på att städa och greja hemma. Efter en god frukost körde jag i gång. Bar upp några grejer på vinden.

 
 

Bryggde på och tog mig en kopp kaffe sedan. Slog på radion vilket är trevligt tycker jag. Plockade undan lite i köket och satte upp lite tavlor som jag köpt på loppis. Tog en kopp kaffe till och började sedan planera för en skön promenad i skogen. Vädret ute var lite blåsigt så jag tog på mig en mössa och understället under för att inte frysa.

 
 

Tog med min lilla digitalkamera så jag kunde ta lite bilder. Så var jag redo att promenera ut och i väg. När jag steg utanför mitt hus kom en riktig kall isande blåsande vind rakt emot mig. Jag bet ihop och började gå. Kameran åkte fram flitigt där jag tog bilder.

 
 

Jag hade ett mål att ta en skogspromenad vilket är skönt tycker jag. Gött att få gå lite i sina egna tankar. Det var väldigt fint trots en kall vind som blåste. Hittade så fina höstlöv som jag tog kort på. Förbi den stora rondellen och vidare gick jag. Förbi en gammal kyrkogård med mitt bestämda steg och tanke. Stunden senare var jag i skogen. Det enda ljud som hördes var bilarna och lastbilarna från E-18. Fortsatte tills jag kom ut på vägen igen och började gå hemåt.

 
 

Fridens Mikael.

Kommentera här: