Tillbakablick sommarkväll vid Hults sommarhem 2015

 
 

Jag tycker det är kul att sitta vid datorn sedan kika på mina externa hårddiskar, göra tillbaka blickar och titta på kort som jag fotograferat genom åren. Hittade en mapp som det stod sommarkväll vid Hults sommarhem. Nyfiken som jag är fann jag en massa fina bilder från en fantastisk fin sommarkväll.

 
 

Tänkte att dessa bilder måste jag göra ett inlägg med. Det är fint att blicka tillbaka då och då. Satt mig med en kopp kaffe och lät tankarna flyga tillbaka i tiden. Så mycket som man gått igenom.

 
 

Det är kul att då och då se tillbaka på vilka platser man varit på. Men framför allt är det kul att se vart jag har varit och fotograferat. Hade bryggt på kaffe som jag hade med mig denna kväll. Så rogivande att slå sig ner vid vattnet och bara sitta där och höra tystnaden och känna lugnet.

 
 

Tog en massa bilder i olika vinklar det är en väldigt fin plats nere vid Hults sommarhem som ligger söder om Kristinehamn. När så solen var på väg ner väntade jag ut den förr att få till de sista bilderna. När jag sen så var nöjd åkte jag hemåt.

 
 

Fridens Mikael.

Kommentera här: