Kvällspromenad med en vacker himmel

Jag är oerhört tacksam att bo som jag gör, att bo och ha närhet till vattnet är så skönt speciellt då jag ska gå ut och gå. En bit ifrån där jag bor har jag vattnet där går Vänern in. Mariebergsviken kallas det för och själva området heter Marieberg. Denna kväll var himlen så klarblå och vacker så jag bestämde mig för att ta kameran och ta mig en kvällspromenad.

 
 

Det blev en oerhört fin promenad det var så klart väder och solen gick sakta ner och färgade himlen så kristallklar och blå. Det sköna när jag är ute och går det är att jag går i mina egna funderingar och tankar. Kameran åkte fram ganska ofta och jag tog bilder för fullt. Det sköna är sedan då man sätter hemma och går igenom och redigerar de bilder man tagit.

 
 

Det var alldeles vindstilla nere vid vattnet och jag stod en stund och bara njöt av en fin kväll. Fram med kameran och ta fler bilder. Detta blir bra tänkte jag. Det var en väldigt fin kväll så ren och klar var luften likaså himlen. Satte mig en kort stund på stenkanten och bara njöt av tystnaden.

 
 

Tog sedan de sista bilderna innan både jag och min kamera var nöjda så jag började sakta promenera hemåt. Tog lite bilder längs vägen hem. Nu skulle det bli skönt att komma hem in i värmen och ta sig en dusch sedan äta en smörgås tänkte jag.

Fridens Mikael.

Kommentera här: