Loppisbesök i ett blåsigt väder

 
 

Vädret denna lördag har varit hårt milt uttryckt. Det har blåst nästan orkan eller rejäla kraftiga hårda vindar. Då är det perfekt att göra ett besök på Pingstkyrkans second hand. Att gå på loppis är något som jag tycker mycket om att göra.

 
 

Steg upp i morse och gjorde lite frukost lyssnade en stund på radioprogrammet Ring så spelar vi. Det är alltid trivsamt och trevligt att lyssna på. Kul att se från vilken del eller ställe i Sverige den som ringer in kommer ifrån. Sedan se om de klara av frågan de får. Gjorde mig klar sedan och åkte iväg. Jag kom först dit vilket var skönt.

 
 

Det är alltid många som åker ut på lördagarna. En del åker ut varje lördag men det gör inte jag. Det är kul att gå runt och kika på va de fått in för saker. Hittade direkt lite cd skivor som jag köpte. Böcker är något jag brukar kolla in och alltid så hittar jag någon bok att köpa. Kände mig sedan nöjd så jag gick för att betala mina saker.

 
 

Tog sedan en kort promenad ner till vattnet nedanför konstmuseet och restaurang & café Panncentralen. Där blåste det rejält milt uttryckt det var mer eller mindre storm. Styv kuling det tog tag i precis allt jag hade. Passade på att filma lite. Tänkte för en liten stund på Gunde Johanssons visa ”torparvisan” Som han skrev i slutet av 40-talet i sitt hem utanför Filipstad. Nöjd med allt åkte jag hem till mina föräldrar för att ta mig en kopp kaffe innan jag skulle åka ner till stan och lämna in tipset.

 
 
Fridens Mikael.

Kommentera här: