Promenad en fin söndag

 
 

Denna söndag skulle jag åka i väg på dans men vädret var så otroligt fin jag bestämde mig för att ta en skön promenad. En promenad innan det var dags att förbereda sig för dansen. Jag bor väldigt bra och har närhet till både vatten och skogen. Valde att gå en något kortare promenad. Något som fascinerat mig mycket genom åren i mitt fotograferande det är att fotografera blommor och gärna blommor med insekter på.

 
 

Vädret var riktigt skönt då jag steg ut utanför min port. Tog direkt lite kort på ett par fina blommor som ännu inte blommat över. Hälsade glatt på en granne och gick sedan vidare. Hittade ett par blåa fina blommor där jag blev ståendes ett tag och tog lite bilder. Det blev riktigt fina och bra bilder.

 
 

Gick vidare och tog lite fler bilder. Vilket underbart väder det var denna söndag. Bestämde mig att promenera ut mot ett område som heter Marieberg. Där finns mycket fint att fånga på bild. Hittade fina äpplen att fånga på bild med kameran. Nöjd gick jag vidare. Mot Svandammen ett ställe som jag var till som liten för att mata fåglarna. Av det finns inget kvar men däremot en fin musikpaviljong.

 
 

Tog lite fina bilder där. Det är roligt för jag var där när jag satt i sulkyn eller kärran nu är jag på samma plats som vuxen. Stod en stund innan jag promenerade vidare på väg hemåt. Nu var jag hungrig och nöjd med min promenad och foto tur. Det blev fina bilder som jag la in i datorn för att gå igenom och redigera.

Fridens Mikael.

Kommentera här: