Loppisrunda och en go fika

Vaknade som jag alltid gör när jag är ledig på lördagarna tidigt. Steg upp och gjorde lite god frukost slog på radion och lyssnade lite på radioprogrammet Ring så spelar vi. Så mysigt att sitta ner och äta frukost i lugn och ro. Hade bestämt mig för att göra en loppisrunda. Skulle även till tippen och slänga skräp.

 
 

Gjorde mig klar och lastade bilen med skräpet. Började med en tur ut till Pingstkyrkans Second hand. Jag brukar åka så jag är först i kön för att slippa eventuell trängsel. Klockan nio öppnades dörren och en kille hälsade oss välkomna.

 
 

Det blev lite cd skivor som jag köpte med mig därifrån. Sedan bar det vidare till tippen för att slänga lite återvinning och skräp. Det är så skönt att bli av med skräpet. Var ganska lugnt på tippen annars brukar där vara mycket folk.

 
 

Bestämde mig för att göra en loppistur till och då åka till Hela människan som ligger i gästhamnen. De öppnade precis då jag kom dit. Efter en stunds kikande så hittade jag ett pussel med Alfons Åberg och en svan som jag köpte. Svanen ska jag ge till en som samlar på svanar. Där passade jag på att fika för lördagar har jag som min dag då jag fikar och unnar mig något gott till kaffet.

 
 

En kopp kaffe och en våffla med grädde och sylt på fick det bli. Nöjd åkte jag sedan och handlade innan jag styrde hem för att städa och laga lite mat. En skön lördag med andra ord.

Fridens Mikael.

Kommentera här: