Kvällspromenad

Något som jag tycker om att göra är att gå ut och promenera. Och då gärna ta med mig min kamera. Det blev något när jag blev sjuk och fick diabetes. Det fick mig att tänka om och ändra om mitt liv. Ändra om på kosten vad jag äter och sedan motion. Gå ut och gå eller helt enkelt röra på mig då är promenader perfekt.

 
 

Vädret var så fint så direkt när jag kom hem från jobbet tog jag min kamera sedan gick jag ut på en skön lång promenad. Förena nytta med nöje vilket är så skönt. Man går också lite i sina egna tankar och funderar.

 
 

Kameran åkte fram flertalet gånger. Solen var på väg ner och gav ett vackert sken på himlen. Stod still för en kort sekund innan jag gick vidare. Björkarna är så fina de är som i en liten dunge tillsammans. Mera bilder tog jag. Det var väldigt skönt väder även om det små blåste lite.

 
 

Tog de sista bilderna och kände mig nöjd började så sakta att promenera hemåt nöjd med kvällens promenad och bilder som jag fotograferat. När jag kom var det dags att få i mig lite mat det blev pannkaka och sedan redigera bilder. En lyckad kväll, en trevlig promenad.

Fridens Mikael.

Kommentera här: