Blommor till balkongen

 
 

Varje år så är det en glädjens tid då jag får börja göra i ordning min balkong hemma. Att skura, städa och gå upp på vinden och hämta ner mitt bord och stolen. Sedan blir det den sedvanliga turen att köpa blommor till min balkong.

 
 

I år likt andra år åkte jag ut till Ölme och Hveems handelsträdgård. De har fått besök av mig tidigare år. Samtidigt är det fint att bara gå runt och titta på alla fina blommor och färger där. Jag hade med min lilla digitalkamera så jag kunde ta lite bilder.

 
 

Tog två lådor som jag skulle fylla med diverse blommor. Sägas ska också göras att jag har ingen erfarenhet av blommor eller kan så väl vad de heter. Men jag går mycket på känsla och färger. Hittade en fin pelargon som jag ska ha på mitt balkongbord. Det fina är en av att köpa en som har knopp och inte slagit ut. Sedan vattna den och se blommorna slå ut.

 
 

När jag bestämt mig för vilka blommor jag ville köpa så betalade jag och åkte sedan hem för att börja plantera de i mina två balkonglådor på balkongen. Köpte jord också så var jag sedan igång. Det blev riktigt fint tycker jag och nöjd blev jag med. Färger gick ihop i varandra. Så var det klart och jag var nöjd och belåten. Bara ställa ut sätta upp lådorna i sina fästen. Så på en duk på bordet så blev det dags för en kopp kaffe.

Fridens Mikael.

Kommentera här: