Kvällspromenad i ett skönt väder

Jag försöker att nästan varje kväll gå ut på en liten kvällspromenad. Det är så himla skönt att promenera iväg och bara få rensa huvudet. Jag går där i mina egna små tankar och funderingar. Det är också då jag får lite nya idéer och uppslag till nya projekt.

 
 

Vädret var riktigt skönt från att det under dagen har regnat till att på kvällen svänga om och solen letade sig fram en kort stund. Att bo som jag gör med närhet till Vattnet är riktigt skönt en kort promenad så är jag vid vattnet och har en väldigt fin promenadväg längs vattnet som jag brukar att gå.

 
 

Tog med mig min lilla digitalkamera för att ta lite bilder. Det är som jag brukar säga förena nytta med nöje. Nytta är att gå och få motion nöje är att fotografera. Stannade till och pratade en kort stund med en vän som var ute och gick med deras hundar.  Sen stannade jag till vid den lilla båthamnen där låg redan några båtar i vattnet.

 
 

Stannade till och såg på en svan som hade en egen liten uppvisning i vattnet där han for runt och doppade sig. Tog lite bilder och gick sedan vidare. Det var en riktigt skön fin kväll. Solen hade gått ner och jag stod för en kort sekund och bara blickade ut över vattnet innan jag började gå hemåt. Nu skulle det bli skönt att krypa ner i sängen och läsa lite innan det var dags att sova.

Fridens Mikael.

Kommentera här: