Skivmässa i Björneborg

Det är en tradition som varit i oerhört många år. Alltid 1 maj och första lördagen i oktober månad. Skivmässan i Björneborg. Det är ett måste för mig och min broder att åka dit och titta. Tänk vad musik kan glädja och beröra.

 
 

Steg upp tidigt för att äta frukost och göra mig klar. En sista koll så åkte jag och hämtade min broder så var vi sedan på väg mot Björneborg. Det är en ort som ligger utanför Kristinehamn. Svängde in vid Borgen som folkets hus heter i Björneborg. Vi hade bokat för att få komma in en timme före innan de öppnade. Det är väldigt skönt att få lite tid innan alla andra kommer in. Det var fler som också hade bokat early bird som det heter. Anders kom ut han är föreståndare och hälsade oss alla välkomna. Så fick vi komma in. Skönt att vara på plats. Nu skulle det botaniseras och rotas bland skivor backar, och lådor.

 
 

Hittade några cd skivor som jag köpte. Började bli fikasugen så jag köpte mig en smörgås och en kopp kaffe. Så skönt att sitta ner och fika med broder. Vi gick sedan ett varv till utan att egentligen hitta några fler skivor att köpa. Pratade lite med Anders som är föreståndare i Björneborgs folkets hus och park. Snart kommer det nog också börja med motorträffarna på måndagarna i parken.

 
 

Då kommer folk dit med sina veteranbilar och motorcyklar och visar upp så har de serveringen öppen. Tackade för oss och åkte tillbaka in till stan.

Fridens Mikael.

Kommentera här: