Dans till Fernandoz Forshaga folkets hus.

Ikväll bär det av till Forshaga folkets hus här i Värmland tillsammans emd broder på Fernandoz. Kommer bli en kanonkväll dom är ett utav de bästa bland dansbanden. med sångaren Anders Nordlund och sångerskan Git Persson i spetsen. Kommer mer i morgon här om hur kvällen var.
Fernandoz spelar upp till dans i Forshaga folkets hus.

Jobbig mycket tuff fredag, en fin lördag.

Flagga vajar på halv stång.


God eftermiddag sitter här hemma med en god nybryggd kopp kaffe och njuter av denna underbart fina februari dag som vi har idag här i Kristinehamn. Samlar tankarna från gårdagen det var en jobbig dag på många sätt. Det är aldrig kul att gå på en begravning det är något svårt och jobbigt som man måste ta sig igenom och jag är ju en väldigt känslig kille då det kommer till sådana här lägen.

Vaknade av att solen värmde så gott mot min balkong vilken dag en fin solig dag så ljus och vacker. Ett fint avslut och ett fint minne tänkte jag direkt då jag skulle följa en nära anhörig till sista vilan. Solen sken på en klarblå himmel och en fågels sågs flyga från en gren till en annan.


Tände ett ljus på bordet och tog mig en kopp kaffe allt var så tyst och lugnt inga ljud hördes hur mycket jag än lyssnade. Det var så rogivande och fint att sitta i ensamheten med en kopp kaffe till tonerna av Ingemar Nordströms saxofon. Har en så fin skiva med honom i "Fädernas kyrka" heter den. Bara lugna fina låtar instrumentala och hans fina saxofon spel. Tog en skön dusch sedan var det dags att byta om förbereda sig för kyrkan nu märker man vad nära stundens allvar är. Detta kommer gå bra och du kommer klara detta var några av de ord jag fått från mina vänner.


Kom så till kyrkan då blir man påmind och allvaret i stunden det började så fint med en psalm och prästen pratade lite sedan fick vi gå fram och lägga en blomma på kistan. Allt avslutades med att dom spelade Björn Skifs "Håll mitt hjärta" Då brast allt för mig gud så jag grät då det är en av de vackraste melodier jag hört. Lite samling efteråt och kaffe innan vi åkte hem för lite samvaro och mat. Det blev en fin minnesvärd dag som jag kommer för evigt att minnas med mycket ljus och värme.


Idag lördag var jag och tittade på blommorna från begravningen innan det blev en tur till Maxi för att handla lite. Skulle köpa mig nya skor och lite mat mina skor håller på att gå sönder totalt men har haft dom så länge och de är så sköna att gå i. Så det var med mycket sorg jag provade nya skor. Men se jag fann ett par svarta som var nästa likadana som de jag redan har så jag vart lite lyckligare då.

Mina nya skor.


Jag och shoppa eller handla funkar inte så bra tillsammans. Men ibland måste man ha lite nya grejer och Maxi har så mycket att erbjuda. Åkte sedan ut med min bror och fotograferade en del tog så fina kort i härliga vinterlandskap. Man får passa på då vädret är bra och vackert. Kanske blir en tur ut med min bil i morgon med och fota en del.


Nu blir det lite vila innan det är dags att duscha sedan byta om ikväll och åka till Forshaga med min bror på dans det är Fernandoz som spelar. Hoppas på en trevlig kväll som alltid då vi åker till Forshaga. Mer om det skriver jag om nästa gång ska gå ut en stund på min balkong njuta och ta en kopp kaffe till.


Hej svejs från Mikael.

Torsdag.

Godkväll på er alla!


Sitter här hemma med en kopp kaffe och bara slappar lyssnar på dansbandsdax såklart det är där jag sitter och sänder webbradio några kvällar i veckan. Tänker på den senaste veckan som snart går mot sitt slut. Det har för mig varit en jobbig vecka för jag har haft tankar och funderingar på så mycket olika saker som hänt och kommer hända.


I morgon ska jag på begravning det är inget jag vill men det är samtidigt något man måste gå igenom och göra. Speciellt när det är en nära anhörig som gått bort. Det har varit tuffa dagar med många tankar och funderingar. Och man känner sig så tom och förlamad av sorg och saknad.


Men det jag har kvar är alla fina minnen och de betyder så mycket. Det är en jobbig process många saker som skall fixas och ordnas upp. Jag har känt och fått ett sådant starkt fint stöd från mina vänner och de är dom finaste ni vet vilka ni är. Sedan har jag mitt arbete det hjälper mig så otroligt mycket för jag trivs så bra där.


Var idag och besiktigade min bil och det gick så där. Den gick inte igenom men som jag ser det så är det inga allvarliga saker så det får jag fixa till. Man har ju en månad på sig innan jag ska in igen med bilen. Det kändes skönt att det inte var något allvarligt eller något som kostar en massa pengar. Innan så han jag vara med en stund på kursen jag går genom mitt arbete den är så spännande och intressant. Där vi snackar om olika funktionshinder och olika slags handikapp hur människor fungerar och är. Att personer med samma diagnos ändå kan vara olika detta tycker jag är mycket intressant.


Ska ta mig ett varmt bad och lyssna på lite härlig Thorleifs musik. Glöm inte bort att rösta på lördag då är ju Thorleifs med i melodifestivalen. Jag kommer rösta mycket på lördag men även några på det dyrare numret då gör jag en god gärning för världens barn. Bjuder er på en fin bild från Hovfjället åkte upp till Torsby i fyra dagar på min semester. HEJA, HEJA THORLEIFS.


Ha det gott..... Kram från Mikael.

Vacker vy från Hovfjället i Värmland.