Regnig säsongspremiär i Upperudslogen med 25-års jubilerande Micke Ahlgrens!

 

När den sista tonen klingar ut i slutet av augusti känns det väldigt vemodigt det är ett tecken på att sommaren är på väg bort, ett tecken på att logdansen är över för denna gång och säsong. Då kommer hösten med stormande vindar som viner mellan björkarna och sedan snön som lägger sig som ett vitt täcke på marken. Temperaturen den smiter ner mot nollan och under den och ger oss kyla. Det är då man vill plocka fram bilderna, blogg inläggen man gjorde under vårens och sommarens danskvällar i folkparkerna och danslogarna för att minnas tillbaka och för att längta till nästa sommar. Och tiden gick och nu var det åter dags för säsongspremiär vid som vi säger ”Vår loge” Upperudslogen i Värmländska Molkom. Som vi har längtat efter denna dag och kväll.

 
 

Och något som mer är väldigt kul är att jag och min broder skapat en ”Fan-sida” På Facebook till Upperudslogen. Där vi lagt in en massa dansbilder samt en massa fina bilder runt omkring logen allt för att hjälpa och göra reklam för denna fina loge och att locka fler dansare dit. Så när man är inne på Facebook sök efter ”Upperudslogen”. Vädret hade mer att önska det var kyliga kalla vindar som blåste och det regnade tyvärr vilket var en dålig start men humöret hos mig och min broder Markus var som alltid på topp.

Fixade lite hemma åt mat hos mina föräldrar då vi skulle iväg på fotboll. Det regnade ganska rejält då vi steg ur bilen men under matchens gång så slutade det att regna och vi kunde glada fara hemåt efter att vårt lag IFK Ölme vunnit med 3-2. Hem in i värmen var det nu som gällde men också duscha raka sig och klä upp sig det är viktigt för mig. Hel, ren och uppklätt ska det vara då man far ut på dans för det är för mig högtidligt.

 
 

Gjorde mig klar hemma och poppade dansbandsmusik för fullt. Styrde iväg och hämtade upp broder så var vi iväg sekunden senare. Ett kort stop i Väse för att tanka så rullade vi sista biten fram till Upperudslogen. Men innan logen stannade vi för att göra en liten videohälsning som vi bröder brukar göra. Sedan åkte vi in vid logen och parkerade bilen. Det regnade end el då vi steg ur bilen men det gjorde inte så mycket. Vi var två överlyckliga bröder för nu var det igång. När vi parkerade tittade vi på varandra och sade samtidigt äntligen som en viss Gert skulle uttryckt sig. Vilken kväll som låg framför oss trots regnet. Vi snackade lite med Patrik som är ordningsvakt sedan kom ju Ahlgrens grabbarna en efter en och hälsade glatt på mig och broder.

Vart har ni gömt solen skojade Kent innan vi betalade entré och gick in. Allt var sig likt minsann. Lite snack med grabbarna och ett par andra dansgäster så gjorde sig grabbarna redo att sparka igång denna säsong vid logen. En sista koll lamporna tändes hejsan allesammans sade Micke varmt välkomna denna småkyliga kväll vid Upperudsloge. Vädrets makter kan vi inte göra något åt i kväll men vi lovar att sprida värme med vår dansmusik. Kul att få vara här för första gången vi ska inleda med Nyanser och efter det Vinden har vänt varsågoda och välkomna. Det märks direkt vilket rutinerat mogen dansband Micke Ahlgrens är så fint de spelar med sån säkerhet sån proffsighet i allt de gör. De är så grymt duktiga instrumentalister alla fyra. Våran kärlek kan verkar rätt skör ibland men vi älskar varann ändå Å vi söker nyanser sjunger Kent med sin fina stämma. Applåder i massor efter första dansen så där nu var det igång för vinden har vänt och molnen lättar upp i skyn sjöng Micke Ahlgren som gett namn åt orkestern som i år firar hela tjugo fem år.

 
 

Klapp, klapp tack snälla ni vi ska öka lite, lite lätt på nästa dans i Vägen hem och därefter Return to sender. Nu byttes danstilen från foxtrott till bugg. Jörgen Olsson stod så tryggt bakom sin klaviatur och spelade med sån säkerhet.  Gott folk jag ska nu presentera för er kära publik Petter Sand han ska få blåsa och spela vackert lugnt i Forever and ever. Kraftiga applåder efter denna fina låt blev det lite snabbis nu talade Micke om för publiken Aldrig, aldrig mer. Vi har får dryga två veckor sedan släppt en ny platta från den ska bli bjuda på I just wanna dance with you följd av Små, små ord. Dansparen dansade så nära varann och allt bara flöt så fint. Det är inte bara Micke och Kent som sjunger även Jörgen bakom keyborden sjunger som nu i Hello Josephine. Sen kom See you later alligator. I dina kvarter är en fin låt från nya skivan Livs levande 4 därefter skulle de ske något historiskt. Micke berättade att i 22,5 år har Petter Sand spelat i Micke Ahlgrens och så en dag kom han och sade du herr Ahlgren jag vill sjunga en solo låt. Sagt och gjort han tog ton i Anna och mej så fint han sjöng i denna svängiga låt. Nu närmade vi oss kvällens paus och jag gick ut för att hämta lite luft då kom Anette som är arrangör vid Upperudslogen och sade att ta med dig broder in sen i pausen s går ni in med orkestern och fikar. Det bugar och tackar jag för svarade jag vilken gästvänlighet som hon ger alla dansbanden och även publiken som kommer hit och dansar.

 
 Vi ska köra lite Värmländskt  ja först ska Kent sjunga Livet det har varit gott mot mig. Sedan blir det Värmländsk allsång i ett Sven Ingvars medley sen tar vi en gammel tjo då det är sommar. Ja självklart kom också Främling och hela publiken sjöng med och alla bara njöt av denna låt därefter kom Stand by me. Jag rös till så fint denna orkester spelar Micke stod där framme och bara njöt där han blickade ut över dansgolvet. Nu blev det vals och schottis det gör sommar och logdans till. Efter detta spel gick vi med grabbarna in och fikade där hade Anette dukat upp så mycket gott fika. Oj vilken värme sade grabbarna jag vet inte om jag orkar klämma i mig en macka sade Micke men högg ändå in. Anette kom och snackade lite med pojkarna. Kaffe smakade gott och värmde. Halvtimmen senare var vi på väg ut. Kent satte sig till rätta bakom trummorna en sista koll okej vi åker. En, två, tre, fyr så var dansen åter igång. Tredje gången gillt som Vikingarna fick en hit med tillsammans med Jacob Dahlin bjöd de först på därefter kom ett medley med Vikingarna låtar. Kent sjöng så fint likaså Micke, Petter och Jörgen.  Vilken start på andra halvlek publiken stod och klappade länge i händerna.  Tack snälla ni sade Micke vad rara ni är. Kent Ekman han kommer här med Golden gate nu svängde det över allt. Vi har fått en låt att spela på begäran Stockholm i mitt hjärta den kom och så fint hjälpte publiken till och sjöng. Det märks vad samspelta grabbarna är och framförallt vad kul de har tillsammans på scenen.

 
 Blue bayou sjöng Kent sedan kom Blue Hawaii med sånt gott sväng nu buggade alla igen. Vi ska bjuda er kära publik på något stort något svårt sade Micke vår käre trumslagare Kent ska sjunga California Blue och det brukar gå hur som helst men ända mot slutet ska vi upp i de högsta tonerna. Efter denna låt blir det Norges nationalsång Ljus och värme. Kent började sjunga med den äran och så fint han sjöng så kom slutet och se han klarade detta galant. Rejäla applåder efter denna låt och dans. Tack, tack sade Kent. Nu var vi inne på sista havtimmen av denna danskväll. Anette och hennes man och ena barnbarnet hade kommit upp för att lyssna lite på grabbarna. Hon frågade mig vad jag tyckte en fantastisk kväll blev mitt svar. Vilken kväll det blev trots regnet. Kära publik klockan närmar sig ett och vi ska bjuda på kvällens sista dans vi i Micke Ahlgrens vill tacka alla för ett varmt fint motagande. Det är första gången vi är här men till arrangören ett varmt tack för allt gott fika och maten. Ni har gett oss så mycket värme tack än en gång. Nu ska vi bjuda å en låt som heter Så stark som kärleken sedan ska Petter Sand få avsluta med att blåsa Abba Thank you for the music. En kylslagen men väldigt premiärkväll gick mot slutet. Petter tog sin sax i munnen och blåste så vackert och fint. Jag rös i hela kroppen jag ville aldrig att detta skulle ta slut. Så fint han blåste detta är något av det finaste Micke smekte vant sina strängar på basen. Jörgen klinkade på klaviaturen och Kent bankade på trummorna.  Efteråt fick hela Micke Ahlgrens en stor kraftig applåd från publiken.  Oj, oj vad underbara ni är tack snälla ni sade Micke. Vilken säsongspremiär vi fått ja finare hade vi aldrig fått.  Vi stannade kvar och snackade med grabbarna medan de packade ihop. Tackade Anette vi ses ju om två veckor då Drifters kommer till logen och spelar. Sakta rullade vi hemåt i natten med Micke Ahlgrens rykande färska platta i bilstereon. TACK för att ni gav oss två bröder en sådan fin kväll, tack till arrangörerna med. Och ni gott folk åk ut och dansa sitt inte hemma och dega.

 
 

Fridens Mikael.

En tur i Värmland!

Ja efter denna trevliga fina danskväll i Skoga bygdegård med Janders kom det en ny morgondag som stavades söndag. Dagen då vi skulle åka hem min broder och jag men vi ville inte bara dra raka spåret hem utan se oss om lite då vi ändå var ute och åkte. När vi så kom tillbaka till vandrarhemmet lade vi oss ner i våra sängar och planerade morgondagen. Vi båda var rörande överrens om att först äta en stadig rejäl frukost. Så jag släckte lampan och lade ner mitt huvud på kudden och somnade så gott.

 
 

Nästa dag ringde alarmet på min mobil vid klockan åtta allt för att vi skulle hinna med så mycket som möjligt. Steg upp och packade allt så det var klart en sista koll så inget var glömt innan vi gick ut för att lasta in allt i bilen. Nu skulle det smaka mycket gott med frukost. Steg in tog ett bord och började göra i ordning fil och flingor sedan en macka med ost skinka och ägg till det en perfekt god frukost. Ett glas juice smakade gott nu var vi laddade. Tog mig en kopp kaffe med innan vi checkade ut och tackade för oss. Vi styrde tillbaka till Uddeholmsladan för att ta lite kort. Där höll de på att städa undan efter gårdagskvällen Lasse Stefanz hade spelat där. Men jag är glad att jag inte var där för inget i världen skulle få mig att se LS. Det är lite för mycket. Styrde sedan vidare parkerade bilen och tog oss en skön promenad runt i vackra fina omgivningar och fotograferade.

 
 

Uddeholms herrgård låg så vackert belägen med Råda sjön precis utanför knuten. Stod en stund och begrundade den vackra utsikten innan jag tog lite bilder. Så stämningsfullt och fint där jag satt och bara njöt av solen. Lite fler bilder där så var vi nöjda jag och min broder. Åkte vidare vi hade en ide att leta oss till en folkpark som ligger i Lakene. Men styrde först mot Bergsäng för jag ville fotografera deras fotbollsplan. Fann sedan ett väldigt vackert ställe som hette Brattfallet där parkerade jag bilen och tog mig en skön liten promenad. Fann ett väldigt fint stup och ett vattenfall som var så fint älven rann med en sådan enorm kraft och fart.

 
 

Svängde och styrde vidare för nu skulle vi mot Ekshärad för att äta mat där. Ekshärads kyrka ligger så vackert och den är så unik med alla de kors på kyrkogården. Gick sen och letade oss till ett matställe Grillköket fick det bli och en pizza den satt gott i magen. Åkte sedan vidare med små stopp hittade IFK Edebäck/Uddeholms fotbollsplan den skulle så klart dokumenteras på bild. När vi sen styrde och åkte vidare hamnade vi i Sörby där vi dels hittade deras fotbollsplan men även den gamla Sörby macken som nu tyvärr var nerlagd. Tog en bensträckare där då vi promenerade runt och tog en massabilder. På tavlan stod det Uno X samt att bensinen kostade 3:33 ja det var ett tag sedan dess. Men en bit därifrån hittade vi Lakene folkets hus och park. Vi steg in i en ny värld kändes det som en värld fylld med nostalgi. Tog en massa bilder och jag föreställde mig hur det såg ut här på 60-70 talet då var denna park full med besökare.

 
 

När vi så var klara och på väg mot bilen kom en kille på fyrhjuling och frågade vad vi gjorde för något. När vi förklarat vårt göromål så var han lugn och önskade oss lycka till. Åkte vidare och tog nu sikte på Munkfors där vi skulle stanna och köpa oss varsin glass och dricka det behövs då man sitter och kör. Så skönt få ett kort stop i Munkfors satt där och kopplade av en stund med min broder Markus. Funderade lite på olika fortsatta färdvägar. Men vi styrde mot Molkom för att på något sätt knyta ihop säcken där vi startade vid fina Upperudslogen. Där tjuvstartade PRO danssäsongen med Tång och Co och mycket folk hade samlats där trots lite duggregn i luften. Markus tog lite bilder till vår fotosida på Facebook Upperudslogen. När han tagit bilderna så styrde jag bilen hemåt nöjda och glada var vi efter denna lilla fina resa och tripp. Vi fick än en gång se vårt fina landskap Värmland visa upp för oss bröder så mycket fin natur och platser.

 
 

Fridens Mikael.

Janders bjöd på en fin säsongsavslitning i 60-års jubilerande Skoga Bygdegård!

 

I mitt landskap som jag bor i Värmland så finns ett dansställe vid namn Skoga bygdegård. Och åren som de arrangerat dans där är många nämligen hela sextio så i år hade de ett stort jubileum där då Nils Birgers och Danslaget som återuppstod för denna kväll bjöd på dansmusiken. Det är imponerande och stort att se ett dansställe en bygdegårds fira sextio år. Och länge, länge har jag och min bror prata om att nån gång ska vi åka till Skoga bygdegård på dans. Men alltid så har det kommit något emellan som grusat våra planer. Men förra året (Läs 2014) var vi med ett dansband vid namn Holidays upp till Bergviksparken utanför Söderhamn på ett dansbandsforum. Många band spelade upp men där var också arrangörer och bland annat arrangörerna i Skoga bygdegård. Vi snackade med dom och lovade att komma på en danskväll dit. Och tiden gick men så skulle det äntligen bli av. Anledningen stavas Janders från Umeå. De försöker satsa lite på att komma lite söver över och spela. Nu hade de blivit inbokade på Skoga bygdegårdas säsongsavslutning och nu äntligen skulle jag och min broder åka dit.

 
 

Men först tänkte jag bjuda dig som läsare av min blogg på lite historik om denna bygdegård som då alltså heter Skoga bygdegård.

Året var 1955 då man bestämde sig för att i Skoga bygdegård skulle de anordnas dans och dansas har man gjort där i alla år och nu är man uppe i smått imponerande sextio år. 1972 bildade man en bygdegårdsförening som tog över all verksamhet i huset.  Man har genom årens lopp bryggt om och till renoverat och gjort det till vad det är idag. Nu har man alltså dansat i hela sextio år och man hade i april under stort jubileum för att fira detta. Idag arrangeras bara dans i bygdegården men det är mycket populära danskvällar.

 
 

Vi hade min broder Markus och jag bestämt oss för då det är en bit att köra dit att boka in oss på ett hotell /vandrarhem. Jag frågade en tjejkompis hennes kille som är från Uddeholm och tips på boende så han tog fram på datorn åt mig. (Stort TACK Joakim) sedan ringde jag och bokade in oss där för en natt. Först skulle jag på lördagen arbeta då vi hade öppet hus på jobbet med guidning så de som ville fick komma och se vår verksamhet. När det så var över så gjorde vi ett kort stop tog ut lite pengar köpte dricka och rullade iväg. Solen sken och i bilen satt två glada förväntansfulla bröder.  Dansbandsmusiken snurrade på i bilradion. Körde upp mot Molkom vägen vi åkt så många gånger då vi åkt till fina Upperudslogen på dans. Vi skulle dit nu med men inte på dans bara stanna till och ta lite bilder till vår fan sida vi gjort på Facebook till Upperudslogen. Ja en liten videohälsning inför premiären gjorde vi också.

Så vackert att stanna till där och ängarna låg så vackert vattnet likaså allt var så rogivande och fint. Solen värmde gott på en klarblå himmel. När vi så nådde Uddeholm så styrde vi direkt till hotellet och vandrarhemmet och checkade in. Välkomna hit ska ni till ladan ikväll på Lasse Stefanz var det första kvinnan bakom disken sade. Jag fann mig snabbt neej vi ska till Skoga Bygdegård på dans. Jaha svarade hon lugnt. Hämtade våra väskor och packningen i bilen och letade oss till vårt rum. Så otroligt fint vilken fin dag, utsikt vi hade från vårt rum. Där var också ett bröllopssällskap. Lade mig och vilade lite efter körningen. Sedan blev det dusch och byta om börja duscha och göra sig redo för dansen. Styrde iväg finklädda nu var det så himla kul jag körde rätt först men min bror menade att vi skulle åka åt andra hållet men jag fick som jag ville och fram kom vi. Sista biten var över en smal bro. Svängde in bakom bygdegården och parkerade bilen wow vilket ställe utbrast jag min bror var lika tagen han. Så vackert mitt ute i ingenstans mitt ute på landet ja i skogen låg denna bygdegård där de har dansat i sextio år.

 
 

Vi tog en massa bilder utanför för nu skulle vi minsann dokumentera allt. Vi var ganska tidiga dit vilket i och för sig var bra. Vädret var strålande det enda som störde var att de så klantigt gjort bokat in Lasse Stefanz i Uddeholms ladan och tro mig inget skulle få mig att åka ut och lyssna eller ens vilja se dom live. NEJ vi skulle på dans och det med jämnt. När vi stod utanför och samtalade min bror Markus och jag så kom en av arrangörerna ut Tore Men hej på er grabbar ska ni göra reportage här sade han. Ja svarade jag vi tänkte ta lite bilder och skriva om detta i våra bloggar. Kom in så får ni gå in före alla andra och ni behöver inte betala entrén. Men gud tänkte jag vilka människor vilken värme som strömma emot oss vilken generositet vilken gästvänlighet den var av yppersta världsklass. Stunden senare kom Eva som också var en av arrangörerna och bjöd oss på geléhjärtan och cider oj, oj, oj mitt hjärta fylldes med så mycket värme. Det var precis som att komma hem en annan herre berättade lite om dansernas där hur länge de hållit igång och lite om sextio års jubiléet som de hade.  Så härligt äntligen var vi här tänkte jag när Peder  i Janders dök upp och hälsade glatt på oss bröder så kul att åter träffa er. De andra grabbarna i Janders dök också upp och hälsade glatt. På scen höll deras vikarie denna helg den store musikern en av de allra största inom denna bransch och gren Erik Lihm på att förbereda sig. Han blev så glad att se mig och broder kul att vi har sånt celebert besök här i afton.  En sista koll publiken gav Janders en rejäl applåd innan de började spela en applåd som säkert värmde. Hej på er alla sade Peder bakom sina trummor vad kul att få komma hit för första gången och spela för er. Vi heter Janders vi ska börja denna kväll med lite bugg Säg att du vill och Vi drömmer oss bort fart och fläng direkt så här inledningsvis. Publiken var med direkt, Peder frågade efter första dansen hur volymen var nån ville att de skulle sänka lite vilket det gjorde direkt. Vi ska bjuda på Tårar från himlen och finns det nån annan nu dansade man lugnare. Det märktes att grabbarna hade längtat och väntat på denna kväll.

 
 

En äldre herre bjöd upp sin fru till en dans ett annat par lyssnade en stund innan de styrde ut på dansgolvet. Vilken kväll vi fick oss serverade och många i publiken kände vi igen. Jag var så rörd och tagen av denna fina kväll. Kära publik vi ska presentera grabben ute på kanten han är med oss denna helg och vikarierar han heter Erik Lihm och var med i ett lokalband från Värmland som hette Vikingarna de var ganska stora och bra. Erik småskrattade och log han ska få bjuda på South of the border lite instrumentalt. Sedan Kom stanna kvar nu buggade alla och stämningen var på topp. Alla var så nöjda så även jag vilken kväll. Jag pratade lite mer med arrangörerna och det var så trevligt och fint. Det fanns och var en övervåning dit skulle jag gå upp och titta. När jag kom upp så mötte jag på en av världens mest underbara kvinnor Anette som är arrangör och husmor i Upperudslogen. Fick en rejäl kram av henne Vi berättade för henne att vi gjort en ”Fan sida” Till Upperudslogen för de har ingen sida på FB sedan älskar vi att åka till denna logen om sommaren.

 
 

Snackade med henne om årets säsong som vi längtade till och den trettionde maj är det säsongspremiär där med Micke Ahlgrens. Janders bjöd på Sommaren är kort där efter Kan du hålla dom orden en buggvänlig låt. Denna kväll är en av de allra finaste jag nånsin upplevt då jag varit ute på dans. Dessa människor är så gästvänliga så rara och fina. Tiden gick sakta framåt och de stegade fram och gav alla som arbetade en varsin fin bukett med blommor. Tore och Eva tackade alla som kommit dit under säsongen och dansat vid Skoga Bygdegård. Dansen fortsatte och innan pausen bjöd Janders på Stupid cupid. När sista tonen klingade ut var det dags för paus vi gick upp en våning för att fika. De dukade fram hällde upp kaffe åt mig gav mig en bulle och en liten bakelse tog då fram min plånbok och frågade vad fikat kostade. Det bjuder vi på det kostar inget så gör vi varje danskväll här men kära nån utbrast jag vilken generositet vilken värme och gästvänlighet det här händer bara i Värmland.  Eva upplyste mig om att alla som arbetar här jobbar ideellt inom Skoga bygdegård sedan är allt fika hembakat. Det fanns fika även för allergiker och bullarna var super goda. Jag rördes till tårar av denna värme som jag fick från alla människor här.

 
 

På dansgolvet rullade man ut ett stort långt bord på hjul sedan dukade man fram bord och stolar och bjöd alla på fika. Tog lite kort på detta det var en väldigt vacker syn. Så drog dansen åter igång Hej på er alla sade Peder bakom trummorna vi ska börja med att tacka för fantastiskt gott fika som vi fått i pausen.  Vi ska inleda med Små, små ord efter det Lova mig själv. Dansparen gled ut på dansgolvet och bara njöt. DU vinner igen och Försök inte lura mig nu buggade alla igen. Pratade lite med arrangörerna och var så himla glad för denna kväll. Livet det har varit gott mot mig som Peter Grundström i Thor Göran skrivit bjöd Janders på Mattias sjöng så fint med sin stämma. Nu ska vi spela två låtar som inte behöver någon presentation först Främling sedan Ljus och värme. Detta är två av mina absoluta favoritlåtar. En dam bjöd upp en herre till en dans nu kom en fin stund en av de finaste låtarna som rörde många Jag vill ha en egen måne. Jag tror Ted sitter i himlen och är glad att de spelar och sjunger hans låt. Så fint sjöng Peder bakom sina trummor deras gitarrist hängde på och likaså Erik. Kvällen började så sakteliga gå mot sitt slut denna kväll som varit en av de allra finaste någonsin.  Pratade lite mer med Anette och hon var nu övertygad om att Janders ska få komma till Upperudslogen och spela. Eva var väldigt nöjd med kvällen Tore bara myste. Gick ut tog lite fler bilder innan det var dags för Janders att bjuda på den sista dansen.  Kära publik vi i Janders vill tacka er alla för en oförglömlig kväll som det varit vidare ett extra stort tack till Erik Lihm. Arrangörerna Eva och Tore ska ha all heder för väldigt gott fika all gästvänlighet och allt det fina vi fått. Publiken gav dom en rejäl applåd vi ska avsluta med Save me och sen Rosegarden. Det dansades hejvilt och Peder bankade på sina trummor Erik smekte vant sina tangenter.  Publike stod kvar och klappade taktfast i händerna mer och mer och stampade i golvet. OJ, oj vad underbara ni är tack snälla ni sade Peder vi ska ta en lugn låt Ingen annan ska vi spela för er.

 
 

Jag var väldigt tagen av denna kväll jag fått uppleva. Vi stannade kvar och snackade lite med grabbarna i Janders sedan hjälpte jag och broder Erik att packa ihop hans grejer. När så allt var klart gick jag och tog alla i personalen och arrangörerna i hand och tackade för denna fina kväll som blev till ett fint minne i mitt liv. De frågade om vi var nöjda med kvällen OM vi var svarade jag och en sak vi kommer tillbaka i höst. Kollade så vi inte hade glömt något. Nu var det skönt att ha en liten bit att köra ner till hotellet och sedan klä av sig och krypa ner i en varm go säng.  OCH till er ALLA vill jag skicka en uppmaning åk till Skoga bygdegård på dans. FÖR ett bemötande en gästvänlighet i världsklass, ALLA som arbetar jobbar ideellt och ALLT fikabröd är hembakat och det finns något för alla även de som är allergiker. Tack till alla Janders och Erik Lihm sedan arrangörerna Tore och Eva all personal.

Fridens Mikael.