En ny dikt!

TACKSAMHETEN

 

När jag tänker tillbaka på det som var mitt liv kan jag nu känna en stor djup tacksamhet över allt som du mig gav över allt du skänker livet. Den trygghet den glädje som en gång fanns kom sakta åter. Tack vare dig tack vare den fina vänskap du gett mitt liv.

 

I ensamhet jag vandrar på väg till en annan kan jag inse känslan över tacksamheten över att få ha en vän som du i det som är mitt liv. Din hand så djupt vilande i min skänker meningen åt livets goda ting som äro tre tro, hopp, och kärlek över tacksamheten. Att ha en vän som du som alltid gör allt för mig när du ser och förstår hur betydelsefull du för mig är som en vän bara kan bli. Som bara du med tacksamhet till livet.

 

2014-06-27 Mikael Redman.
 
 

En tur ut om kvällen!

Tog bilen ut en tur till Hultets frilufsområde för att där ta mig en promenad vilket blev ett av motionsspåren. Det finns där olika längd att gå , springa eller röra sig på. Så jag valde fem kilometersspåret. Lagom och bra tyckte jag själv kameran var så klart med så jag kunde fota lite bilder på samma gång. En stund senare stod det Hultet på en vägskylt och där svängde jag av. Stunden senare steg jag ut ur min bil. Plockade med de grejer som jag skulle ha och promenerade iväg.

 
 

 

Vädret var riktigt skönt solen var framme och värmde gott. Började promenera iväg med kameran här skulle fotograferas men även promeneras. Valde fem kilometerspåret det blir perfekt och började gå det var så härligt fåglarna kvittrade och flög runt bland granar och björkarna. Det som var mindre bra var alla dessa mygg.

 
 

 

Men jag brydde mig inte om myggen så mycket utan promenerade vidare på stigen,. Kom till en riktigt brant backe som först gick neråt sedan upplåt en bit. Stannade till och tog lite bilder riktigt skönt var det att promenera. Tanken slog mig att här har jag en gång i tiden gått och arbetat röjt längs motionsspåren. Gick vidare och slutligen kom jag runt och även i mål vilket var skönt. Nu var jag rejält trött i både huvud fötter och benen. Bestämde mig för att ta en snabb tur upp till Vilången för att bada. Sagt och gjort nu for jag i väg och en stund senare parkerade jag bilen låste o gick sen mot det ställe där jag brukar bada. Inte så jätte varmt var det i vattnet och inte heller så jätte kallt. Nu återstod bara att stanna till och handla lite mat på hemvägen.

 
 

 

Fridens Mikael.

 

 

 

En bild!

Skor och fötter är fascinerande att fotografera. Ja jag fotar allt möjligt gärna en hel del lite udda saker.