Trevlig Valborg!

Passar på att önskar alla mina vänner och bloggläsare / Följare en trevlig Valborg. Denna bild är tagen för något år sedan över vår fina gästhamn i Kristinehamn. Kan också berätta att denna bild beställde jag en uppförstoring på och gjorde en fin tavla som jag skänkte till mitt arbete då vi flyttade iin i våra nya lokaler.
 
Kram Mikael.
 
 
 
 

En fin dag men blåsig!

Blev en riktigt fin om än blåsig dag men det var gott ändå. Efter arbetsdagens slut blev det en kort tur ner till stan och kika runt lite i affärer. Hade en del småsaker jag skulle handla. Gick förbi Dressman och utanför hade de ett ställ med skjortor med en skylt ovanför 70%. Tog en skjorta gick in och frågade Fia vad denna kostade ja svarade hon det blir sextio kronor då reste jag ut och kikade och hittade två skjortor till som jag tog. Alltså tre skjortor till en kostnad av drygt två hundra spänn. Vilket kap kände jag.

 
 

 

Men jag måste prova de med för jag valde en storlek mindre än vad jag brukar köpa så jag chansade lite där. Gick sedan och tippade men inte hade jag någon tur fick glädja mig åt att Degerfors vann och att Södertälje tog sitt tredje raka SM guld i basketligan. Blev lite fina kort till min blogg.

 
 

 

Började sakta rulla hemåt nöjd och belåten med mina kap och fynd som jag gjort. Men styrde ut en bit från där jag bor och fotograferade lite. Gick en stund vid vattnet och tog lite bilder men det blåste väldigt hårda kalla vindar så jag bestämde mig för att gå till bilen och styra hemåt.

 

Fridens Mikael.

Kort spontan tur ut och fotografera!

Solen sken fåglarna kvittrade och vädret var helt underbart denna fina kväll. Bestämde mig för att ta en kort spontan tur ut för att fotografera. Styrde iväg lite norr ut från tätorten mot ett ställe som heter Niklasdamm. Stannade till efter vägen för att ta lite bilder innan jag susade vidare.

 
 

Vädret denna kväll var väldigt fint denna kväll. Styrde iväg med bilen och gjorde ett kort stop för att ta lite bilder innan jag åkte vidare för att nå mitt slutmål.

 
 

Så skönt att stiga ur bilen höra fåglarna kvittra och se solen långsamt gå ner. Gick omkring och tog en massa fina bilder. Stannade till slogs av tanken vilken fin natur och omgivningar det är här. Och här finns Niklasdamms handelsträdgård där man kan köpa växter, ta en fika eller kika på perlagon museet. Tog de sista bilderna innan jag styrde bilen hemåt.

 
 

Fridens Mikael.