En trevlig tur till Kyrksten och kika på fotboll med broder!

När man läser och ser namnet Kyrksten så får man tankar att detta är ett religiöst ställe men det är ett litet samhälle som faktiskt heter Kyrksten. Det ligger ett par mil från Kristinehamn och här huserar fotbollslaget Alkvetterns IK här har de sin hemmaarena som ligger så naturskönt. Laget FC Kristinehamn är så här långt obesegrade i denna division sju serie och laget är helt enkelt för bra för denna division men det ska spelas om det.

 
 

 

Efter att vi ätit hemma så kollade jag på datorn och såg att de spelade hemma frågade då broder som direkt ville hänga på. Stunden senare satt vi i bilen på väg mot Kyrksten. Denna fina väg upp mot Bjurtjärn som vi åkt så många gånger. Solen skev och gav denna eftermiddag all sin glans. Kom så fram svängde in och parkerade bilen. Nr vi kom fram till planen såg jag på andra sidan bänkar dit kan vi gå och sätta oss sade jag till min broder. På väg dit bakom målet så kom en boll som jag skulle vara snäll och hämta. Vänder om börjar gå då smäller det rakt i baken på mig får jag ett hårt skott ha, ha. Killen som sköt blev först ängslig men det gick bra ingen fara svarade jag. Slog oss ner på bänken och njöt i solen som trots allt värmde även om det blåste friska vindar.

 
 

 

Så tog matchen sin början oh det var lite trevande från bägge lagens sida inledningsvis. Men tillslut så tog FC Kristinehamn ledningen med 1-0 det höll sig ända tills Alkvettern kvitterade. Men denna match syntes att FC var det starkare laget och det sprang ifrån i målprotokollet till 1-4 och 1-4 innan de slutligen fastställde slutresultatet till 1-5 efter mål av deras suveräne målskytt Kenny Sandström som gjort över imponerande sextio mål. Sanningen är att detta laget FC Kristinehamn och denna spelaren Kenny Sandström är för bra för att spela i division sju. En kopp kaffe och en korv med bröd i pausen såklart blev det korven smakade mycket gott. V två bröder fick en mycket trivsam fin eftermiddag.

 
 

 

Fridens Mikael

 

 

 

En fin höstdag i Kristinehamn!

Det både märks och känns att nu är hösten här den har kommit med ett stort kliv. Men det är samtidigt en årstid jag älskar och tycker så mycket om för då åker jag ut ganska mycket och fotograferar. När löven och bladen på alla träd byter färg och samtidigt som solens strålar gör sitt till ja då är det vackert.

 
 

 

Och vackert var det verkligen då jag tog en tur ut på valdagen för att fotografera. Först åkte jag och röstade vilket kändes stort och högtidligt sedan bar det ut för att fotografera. Vädret var underbart en verkligt fin höstdag i Kristinehamn.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

For iväg med min bil ut för att fotografera och det var en väldigt vacker höstdag. Blev inte så lång tur men tillräckligt lång för att jag skulle få chans att ta lite fina bilder. Åkte först till en camping och bad ställe som heter Revsand där stannade jag till med min bil gick runt och tog så mycket fina bilder. En stund senare svängde jag in vid Hults sommarhem ett mycket fin plats.

 
 

 

Steg ur bilen och tog så fina kort där stannade till och tänkte på vad lycklig jag kan vara som får bo i ett sånt här fint tryggt land. Stod så länge vid vattnet kände vindarna blåsa omkring och mot mig och det var underbart härligt. Tog lite fler bilder samtidigt som solen långsamt gick ner. En väldigt fin höstdag var till ända så jag rullade hemåt för att följa valvakan och kunde till min stora glädje konstatera att vi får en ny regering i Sverige det gör jag tummen upp på.

 
 

 

Fridens Mikael.