Säsongsavslutning vid Upperudslogen med Micke Ahlgrens

 

För trettio sju år sedan provade man att arrangera en danskväll i Molkom platsen var vid Nyeds hembygdsgård (Upperudslogen). Sedan dess har det genom årens lopp rullat på med danskvällar. Nu har vi efter en fin sommar nått fram till säsongens sista danskväll vid logen och från Uppsala, Enköping med omnejd kommer Micke Ahlgrens orkester. De skulle svara för dansmusiken denna sista danskväll för säsongen. Hela familjen hade av arrangören blivit dit bjudna att äta middag innan dansen skulle börja. Det kändes mycket fint och trevligt tyckte vi alla här hemma. Efter en sväng till hembygdsgården här och en tur på stan for jag hem för att göra mig klar. Duschade och klädde upp  mig. Sedan åkte jag hem till resten av familjen så for vi iväg för sista gången denna sommar till logen. Ut på vägarna som Fernandoz sjunger om på vägen vi åkt så många gånger.

 
 

Halv sju skulle vi vara där och tio över sex parkerade vi framför logen. Det blev lite snack innan Anette hälsade oss alla välkomna och sade att vi fick hugga in ta för oss av maten. Det såg riktigt gott ut och det var inget mot vad det var. Vi började att ta och slog oss sedan ner till bords nu skulle det smaka mycket gott med mat. Detta var fantastiskt gott satt och åt medan jag småpratade med ordningsvakten om lite allt möjligt. Maten smakade utsökt god och en kaka på detta och en kopp kaffe så var allt toppen. Grabbarna i Micke Ahlgrens kom in de också för att få sig mat. Micke hälsade artigt bugade fint inför vad de skulle få att äta så gjorde även Kent, Petter, och Jörgen. Anette reste sig och höll ett litet tal där hon pratade om hur säsongen varit sedan ville hon speciellt tacka fyra personer det var jag och min broder. Från hjärtat för allt fint vi hjälpt henne med och allt fint vi skriver och gör. Vi fick varsitt fint paket mor och par tackades också och mamma fick en fin blomma. Alla var så nöjda och glada vi chillade lite snackade med grabbarna i Ahlgrens som slappade efter maten och fikat.

 
 

Danspubliken började strömma till logen och framför parkerade bilarna en efter en. Klockan drog sig mot nio och Kent satte sig till rätta bakom trummorna gjorde en sista koll och räknade in. Petter blåste för fullt i saxofonen i Nyanser, Vår kärlek kan verka rätt skör ibland sjöng han herr Ekman.  Ut på golvet gled dansparen och bara njöt. Sedan tog Micke vid i Vinden har vänt foxtrott var danstilen. Hej på er allesammans välkomna hit till denna förtjusande fina loge till säsongsavslutningen vid Upperudslogen. Vi heter Micke Ahlgrens vi ska underhålla bjuda på dansmusik fram till 01:00 i kväll. Vi ska öka lite, lite Vägen hem och Return to sender. Golvet fylldes åter sedan skulle Petter Sand denna fantastiska musiker få briljera i en fin melodi vid namn I dina kvarter så fint blåste han i saxofonen.

 
 

En äldre herre gjorde tummen upp till grabbarna som svarade med ett rejält leende tillbaka. Tänk om världen vore min sjöng Kent så vant och den var så medryckande och härlig. Nu ska vi på begäran såklart spela Främling här för Markus framme vid scenen. Sedan tar vi Stand by me så inledde Micke med de klassiska fraserna Kanske log hon mot sin bild i spegeln kanske såg hon mig i ögonvrån. Många, många i publiken sjöng med för en stund blev det rena allsången. Applåderna var många och långa efter denna låt. Vi ska nu spela en låt med lite Värmländsk anknytning Livet det har varit gott mot mig. Kent sjöng med sin fina stämma och framför honom dansade dansparen för fullt. Tiden gick framåt mot kvällens paus innan dess så bjöds det på ett par gammaldanser till publikens förtjusning. Nu går vi och dricker kaffe sade Micke till publiken vi ses om en halvtimme här. Nu skulle kaffe smaka mycket gott och en god smörgås som Anette fixat till oss och orkestern. Vi satt och fikade och småpratade med grabbarna i Ahlgrens. Det var helnöjda med denna danskväll så kul att vara här vilken kväll och vilken loge. Detta bemötande av Anette är så fint och berörande sade de i kör till oss. Upp på scenen och räkna in så började Tredje gången gillt Vikingarnas gamla hit låt. Efter denna kom just ett medley med Vikingarna låtar och dansparen dansade och bara log och njöt. En, två nu ska Petter få göra sin sånginsats i afton förklarade Micke Anna och mej, efter den tar vi Emelie. Många buggade en del dansade lite långsammare. Kära publik nu ska Kent Ekman bakom trummorna sjunga en fin låt som ja varje kväll är det om det funkar. Slutet är då han ska upp till den höga tonen förklarade Micke så inledde Kent på California blue på slutet hukade sig grabbarna se det gick ikväll med. Ljus och värme kom efter detta fina alster och det är en av mina absoluta favoritlåtar. Vi ska nu hylla ett band som spelat i imponerande sextio år förklarade Micke ett Sven Ingvars medley bjöd dom på med sån fart och finess.

 
 

Danspar bytte partner och det var idel glada miner och skratt ute på dansgolvet. Efter detta Sven Ingvars medley stegade jag och broder upp på scenen för att tacka och hylla arrangören Anette. För att man ska kunna anordna dans krävs det arrangörer och Anette är i våra två bröders ögon och hjärtan Sveriges bästa och finaste. Tyvärr tog man bort den kategorin vid Guldklavegalan i Malung var på vi tog saken i egna händer. Broder hade på sitt jobb gjort ett fint diplom med följande motivering” För att hon med ett stort engagemang och med stor kärlek tar emot orkestrar och publik på ett fantastiskt sätt under danskvällarna på Upperudslogen” Hon blev väldigt rörd när hon fick diplomet och en stor blomma av mig och broder. Många, många i publiken var framme och kramade om henne och gratulerade. Så fortsatte danskvällen med Aj, aj, aj Schytts gamla dänga och det blev ett fasligt hålligång på publiken. Petter Sand är en fantastisk musiker han fick blåsa så vackert i Spanish eyes han spelar något så vackert som sopransaxofon. Till Stockholms skärgård signerad Lasse Berghagen kom som nummer två i denna dans. Jag stod och var bara så glad att få se och höra Micke Ahlgrens från hjärtat spela så fin dansmusik.

 
 

Cotton fields en härlig låt kom innan Micke förklarade att klockan minsann gått iväg och nått slutet vilket fantastisk kväll utbrast han. Jag är överväldigad av detta mottagande vi i Micke Ahlgrens fått det är outstanding det bästa i hela landet. Stort tack till Anette för allt gott och den fina servicen vi ska nu spela kvällens sista dans och det är tre låtar. Alla vindar, Mera sol mera värme och sedan ska Petter få avsluta med ABBA Thank you for the music. Tack hoppas vi ses igen kraftiga applåder till orkestern som smög igång sista dansen. Nu blev det känslosamt och så fint Petter blåste många stannade upp och bara gungade med. VI tackade alla ordentligt och speciellt Anette och Micke Ahlgrens tack för den fina tröjan jag fick. Den ska bäras med stolthet. Vilken avslutning nöjda satte vi oss i bilen och rullade hemåt i natten. Nästa år ses vi 28:e maj vid logen då spelar Claes Lövgrens upp vid säsongspremiären.

Fridens Mikael.

Glädje, värme, säsongens bästa siffra i Degerfors folkpark med Hedins

 
 
 

Det var en förtrollande kväll en dag där solen stod så högt på en nästintill klarblå himmel. Det var onsdag och en kväll som gjord för en danskväll i en äkta svensk genuin gammal fin folkpark. I den vackra parken i Degerfors bjuds det under sommaren in till dans under onsdagarna när Manne och hans medhjälpare , personal slår upp portarna till parken. Vecka efter vecka rullar turnéfordon in på scenen riggar och packar en dansorkester upp och det bjuds på dans. Denna onsdagen skulle Skåne orkestern Hedins svara för dansmusiken det är en orkester med många års spel ute på dansbanorna. Denna fina onsdagskväll skulle de bjuda upp och jag hade gjort mig klar hemma och styrde iväg med bilen för att hämta upp min mamma och broder som också skulle med på dansen.

 

Packade ner det sista sedan åkte vi iväg mot Degerfors. Så vackert underbart skönt väder var det där jag rullade fram med min bil. In i parken svängde jag och där stod redan många bilar detta blir en kanon kväll tänkte jag direkt. Så kom grabbarna upp och det blev glada leenden och lite snack hej vad kul att se er igen sade Conny och Ola sedan kom Christoffer med. Folket strömmade till och det blev så där härligt trångt och varmt på dansgolvet. Japp då åker vi iväg Christoffer räknade in till kvällens första dans ut på golvet gled dansparen. Mjukt och lugnt sjöng Ola med sitt breda fina leende. Sedan hälsade Conny alla välkomna till denna fina kväll så kul att se så mycket folk här. Även om det inte stämmer så heter nästa låt Sitter här i regnet så fortsatte danskvällen. Det är lätt att bli kär i nån som dig kom efter och då ökades tempot.
 

Ett äldre par gjorde tummen upp och damen var fram och kramade om Ola. På med dragspelet och Du tänder ett ljus sjöng och spelade Hedins nu. Manne satt på sin pall och bara njöt fler folk strömmade till. All shook up innan det blev dags för kvällens första gammaldans en hambo inledde dom med och det lät verkligen bra och det är så fint att se alla när de dansar gammaldans. Ett äldre par klappade i händerna en herre gled förbi fy tusan så bra utbrast han Conny log tillbaka och nickade. Christofer klämde i med Tre goda skäl och nu var stilen bugg. Conny tog fram sin trumpet och blåste så fint No matter wath jag fick en rysning genom hela kroppen av Connys mästerliga fina trumpet spel. Klockornas sång är en annan fin låt han blåser i sin trumpet. Efter varje låt och dans får Hedins så kraftfulla applåder från publiken.
 
 

De är så värda alla applåder som publiken ger dom. Tusen tack underbara ni vilken publik utbrast Ola och Conny fyllde i det är så fint en sån fin sensommarkväll att stå och spela här i denna fina folkpark. Vi ska spela en kaffevals innan vi går och dricker kaffe paren ställde upp sig och gjorde sig redo. Ålefiskarns vals tog sin början och det dansades som aldrig förr. Ja vals var melodin sedan gick vi till bilen började skruva ihop mitt lilla bord och fram med fikat. Kaffe och en smörgås i en folkpark är så mysigt och fint. Sedan steg de på igen och andra halvlek tog sin början. Lugnt inledde de andra halvlek och snabbt fylldes dansgolvet av dansglada människor. Tackar, tackar då var vi tillbaka på scenen Ce sibon drämde Conny i med sin trumpet. Du svara aldrig när jag ringer kom en go bugg låt med fart i. Pariserpolka stod på tur och den kom som en fart vind. Jag tog lite mer kort.

 
 

Vi ska spela en låt som heter Pocare Ana sade Conny och det är min absoluta favoritlåt sedan kommer Tänd ett ljus i fönstret. När Conny började blåsa så kom tårarna på mina kinder detta var så berörande och fint. Jag stod och bara rös TACK Conny Hedin för låten. Om jag faller, faller jag för dig öste de på med efteråt. Tiden gick en ny dans tog sin början en äldre kvinna bjöd upp en man och de virvlade iväg ut på dansgolvet. Christoffer sjöng en go Streaplers låt och det syns så väl vad roligt de tre har tillsammans. Och när man har roligt går tiden så fort vi är framme vid kvällens sista dans sade Conny vi vill tacka er alla för en oförglömlig fantastisk kväll här stort tack till Manne vi ska avsluta lugnt med Öppna landskap. Trumpeten åkte fram och Conny blåste så vackert så berörande fint och inte ett öga var torrt. Och publiken ville inte sluta applådera kraftfulla applåder fick Hedins oj, oj nu blir jag rörd sade Conny har ni inget hem att åka till. Ni ger er inte ni vill ha en till och så blev det ett extranummer innan vi tackade för oss och styrde hemåt. Vilken kväll en av årets absolut finaste danskvällar. Tack till Manne o personalen och Hedins från hjärtat.

Fridens Mikael.

Stora folkparksdansen Mariestad 2016

 
 
 

2010 var första året som dansfestivalen Stora Folkparksdansen arrangerades i Mariestad. När min broder fick nys om att denna festival skulle gå av stapel så bestämde vi oss direkt för att boka hotellrum och åka dit ner. Allt sedan starten så har jag och min bror Markus åkt ner på festivalen som är i dagarna två. Det blir för oss båda lite som en extrasemester denna helg i Mariestad. Det är en av årets absoluta höjdpunkter då vi packar och sedan reser ner på festivalen och checkar in på hotellet som vi bor på. Sedan något år tillbaka är vi med på ett litet hörn i arrangörsstaben vilket är trevligt där har vi hand hjälper dom med marknadsförning sätter upp affischer, sköter om deras Facebook sida där vi lägger in en massa bilder text och annat som rör festivalen. I år skrev vi ihop frågor som vi ställde till banden som skulle spela på festivalen en liten lägeskontroll vad de har på gång och vad de tycker om att komma till Mariestad bland annat. Det är ett mycket givande och trevligt arbete sedan det viktigaste att kunna vara med på ett litet hörn ge en hjälpande hand.

 
 

Det är Folkparkerna i Väst som tillsammans arrangerar denna festival de tillsammans gör detta möjligt och de gör det så fint. De skulle träffas redan under torsdagskvällen för ett litet möte genomgång sedan grilla lite ta nån pilsner och umgås tillsammans. Vi fick förfrågan att komma ner men jag sade att vi jobbar på fredagen men jag fixade ledigt från jobbet min broder likaså. Han ringde till hotellet självklart får ni komma en dag tidigare sade tjejen i telefonen. Sagt och gjort hem och packa gjorde jag vilket känns väldigt bra. Packade ner underkläder, t-shirts och lite skjortor och byxor så klart. Mest kläder för dessa dagar gäller att planera så jag har de dagar jag ska vara där nere. När det mesta var gjort kröp jag ner i sängen för att dels sova sedan orka med arbetsdagen i morgon. Upp och jobba sedan styrde jag hem hämtade mina grejer och for iväg och hämtade broder vid sitt arbete sedan var vi på väg mot Mariestad.

 
 

Det blev ett stopp för vägarbete men sedan svängde jag av tog en annan väg och susade fram vi kom före alla bilar och vägarbetet med. 1.9 kvar till Mariestad man har kört denna väg så ofta så många gånger. Fram kom vi och parkerade bilen sedan lastade vi ut kilade in på ICA för att köpa Expressen innan vi checkade in på hotellet. Sedan upp på rummet och göra sig klar när vi båda var klara promenerade vi mot Karlsholme folkets park. Denna park som är en av Sveriges finaste när vi kom fram var det en tjej som snackade och höll ett föredrag som var mycket intressant att lyssna till. Sedan tog jan till orden och berättade lite om upplägget och hur de låg till med festivalen vem som skulle göra vad. Sedan bjöds det på grillat en mycket god sallad och en kall öl till det. Ville man sedan ha mer öl fick man betala en slant. Sen skulle de ha dansbands quiz och Jan som ledde detta skojade med mig och min broder att vi fick hålla igen för vi kunde så mycket. Det började bra för vårt lag när så alla låtar var spelade som skrev jag för glatta livet. Vi rättade kupongen och det slutade så fint med att vi vann första pris jan som ledde tävlingen var imponerad att vi fått nitton av nitton. En öl till så fortsatte sen danskvällen. Lite snack med en del arrangörer lite nutid och framtid.

 
 

Sedan började en och en att droppa av så gjorde även jag och broder vi drog oss mot hotellet vilket kändes så skönt efter en heldag. Så gott att klä av sig sedan krypa ner i en varm go säng kikade lite i mobilen innan jag somnade så gott. Nästa morgon ringde alarmet på min mobil 07:30 för vi skulle ta del av äta den goda hotellfrukosten. Lite kort vila efter frukosten innan vi kilade ut på stan för att strosa runt. Vädret var riktigt fint där vi gick runt och bara njöt i solen som stigit upp. Besökte ett loppis där jag fann en skiva med Paul Paljett det kändes såklart kul då han skulle uppträda på torget dagen efter. Tog en massa kort på samma gång där vi knallade runt. Affärerna öppnade på stan så jag gick in och tittade på lite kläder men av det fann jag inget. Så vi gick till en restaurang för att äta vilket smakade mycket gott. Sedan drog vi bort till hotellet med det vi handlat innan vi tog bilen bort till parken för att hälsa banden välkomna. Sannex var redan på plats och höll som bäst på att packa upp sina instrument. Sedan kom Mannerz en stund senare deras sångerska Linn var så strålande glad av att se mig och min broder.

 
 

På andra dansbanan skulle Streaplers och Matz Bladhs spela upp och det var de förstnämnda som kom först. Med sin nya fina buss backade dom in och började lasta ut all utrustning och in på scenen med grejerna. Sedan rullade Lollo in med Matz Bladhs nya stora fina svarta turnébuss. Och det var full aktivitet med att rodda packa upp. Vi stannade kvar en liten stund innan vi drog tillbaks till hotellet för att snygga till oss och klä upp oss. En skön varm dusch och på med kläderna så promenerade vi iväg mot parken. Fram kom vi och redan hade en del dansgäster strömmat till. På med bandet som visade att vi skulle vara där i två dagar. Låt det börja nu tänkte jag. Klockan drog sig mot åtta på kvällen en efter en kom medlemmarna i Streaplers ut och upp på scenen en sista koll så räknade Kjetil in och dansen tog sin början. Just call me lonesome inledde dom med fart och fläkt direkt. Full fart på dansgolvet direkt. Oj, oj hej allesammans sade Kenny vilken start varmt välkomna hit så lugnade dom ner i nästa dans. Vi gick över till andra dansbanan där Mannerz spelade på för fullt och för att halvtimmen senare lämna över scenen till Sannex som fick en rejäl kraftig applåd av publiken. Hej, hej vi heter Sannex vi ska öäka farten sade bandets sångare och även årets sångare Andreas Olsson till publiken. Stunden senare var dansen i full gång och vilken fart alla buggade och det syntes glada leenden överallt. Det bara flöt överallt vi gick bort till Café Holmen där en mycket duktig trubadur vid namn Gunnar Wallmon spelade han har spelat i lite olika dansband förr men är nu ute som trubadur. En öl och sitta och lyssna på honom är mycket trevligt. Många av de arrangörer snackade frågade vad vi tyckte så här långt om kvällen. Den är fin och trivsam svarade jag senare på kvällen skulle också Sveriges fotbollsdamer spela OS final en match de skulle visa på tv:n i parken på lite olika ställen. Vi gick ner till första dansbanan där Matz Bladhs spelade upp en lugn fin låt som Niclas Olén sjöng deras sångare Conny Nilsson var sjuk så han kunde inte vara med tyvärr.

 
 

Vi ska nu med varm hand lämna över till världens bästa Streaplers så syns vi om fyrtiofem minuter här. En, två så var det åter igång detta klassiska Streaplers gunget. Dansgolvet var full proppat av folk som buggade på en herre gick ut för att svalka sig i denna värmen. Kjetil sjöng så fint i Ljus och värme kanske speciellt för alla Norska vänner som var där denna afton. Henrik Göransson drog iväg ett gott gitarr solo. På bana två skulle Sannex ut och campa för nu var det sånt drag på alla överallt. Mariestad ni levererar varje år ni är helt underbara tack sade Andreas. En lugn låt bjöd han sedan på och många myste runt på dansgolvet och dansade så tätt en del gnussade panna mot panna. Det var varmt i lokalen men alla trivdes så fint. Jan gick runt lyssnade av och vara väldigt nöjd han är med i arrangörsstaben. Lollo eller Lars Olof som han heter i Matz Bladhs klämde i med en riktig rökare. Denna fantastiska kväll började så sakta lida mot sitt slut banden spelade sina sista danser och låtar för kvällen. Sedan var det dags att börja packa ihop allt in i bussen med det. Jag och min broder fick kika in i Streaplers nya turnébuss och så fin den var och så skönt man satt där i fåtöljerna. Vi tackade för oss och gick mot hotellet nu skulle det bli skönt krypa ner i sängen och sova.

 
 

Vaknade nästa morgon och steg upp hotellfrukost hägrade och väntade på oss det är alltid lika gott att äta. Efter intagen frukost gick vi ut på stan och kikade runt vi styrde ner mot hamnen för att köpa oss en god Klings glass. Besöker man Mariestad så är en Klings glass ett måste för alla. Vi slog oss ner men fick ganska snabbt tyvärr sällskap av getingar det är många i år. Efter att vi ätit glass och druckit kaffe gick vi till hotellet för att slå in en tavla som jag och min broder gjort till Maria i Blender det är en bild som jag tog på henne förra året som blev så lyckad och fin. Sedan bar det av mot torget där Casanovas höll på för fullt att rigga göra i ordning för dansband på stan även dansare på stan där de skulle dansa på stadens gator skulle börja klockan ett. Vädret var riktigt fint och soligt Paul Sahlin hade också kommit så vi hälsade Paljetten välkommen till Mariestad. Bosse kom med sin bil och sedan startade det nu skulle de dansa på gatorna i stan med musik på flaket så drog det igång. Ett glatt gäng hade samlats bakom bilen för att bugga sig fram på stadens gator. En, två till en låt med Casanovas buggade man sig fram. Tillbaks till torget kom de efter en stund. Jag träffade på min fina vän Mona så jag pratade lite med henne. Framför den fina scenen som de byggt upp buggade man för fullt nu. Klockan drog sig mot två och de andra arrangörerna dök upp Henrik Sethsson tog sin vana trogen ett steg upp på scenen och hälsade alla välkomna. Nu var festen igång på allvar Casanovas inledde med att bjuda på ett par låtar innan grabbarna i Donnez äntrade scenen. Hej så kul så mycket folk sade Donald så körde de igång. Kära publik sade Henrik det är en stor ära att få presentera en idol en man som var stor under sjuttio och åttio talet med glittrig kostym då som nu Paul Paljett varsågod. Till stora kraftiga applåder äntrade han scenen och fick igång publiken direkt. Kul att vara här sade han spontant. Henrik intervjuade honom lite innan han sjöng Ung och evig som han 87 tävlade med i Melodifestivalen. Låter efter är den största den som alla väntat på Guenerina. Alla klappade takten och sjöng med denna låt kunde de texten till.

 

 

Mellan låtarna lottades det ut kryssningar med Birka som de på torget fick tävla om. Så var det åter dags för ett band att äntra scenen de vann en Guldklave och blev framröstade som årets dansband Blender. Med den alltid så leende och fina Maria steg de upp på scenen och fick en rejäl applåd i flera minuter. Vilket mottagande tack kära ni sade Lasse till publiken. Vi ska bjuda på spår från vår senaste skiva så inledde dom och direkt fylldes det framför scenen på torget av dansglada människor. Klapp, klapp många klappade takten. Casanovas steg åter upp på scenen och avslutade allt så vackert med en hyllning till 60 års jubilerande Sven Ingvars där de framförde deras stora hit Byns enda blondin. Jag rös i hela kroppen och tårarna var mycket nära så vackert framfört vilken version. Sedan gick vi till parken för att äta mat och sedan till hotellet för att vila lite innan det åter var dags att klä upp sig och gå till parken för dag nummer två. Förutom redan nämnda band skulle legenderna i Flamingokvintetten spela också det såg jag fram emot de bara älskar jag. Så stort så mycket respekt för Hasse Carlsson som stått sedan 1960 och sjungit alla dessa melodier med Dennis Jarnebrink vid sin sida. När vi steg ut från hotellet duggregnade det lite men vi var så glada på det igen sade vi där vi gick. Vad fina och uppklädda ni är sade de vid entrén då vi kom men vart är hatten frågade alla den är på hotell rummet svarade jag. Har köpt mig en fin hatt som jag trivs så fint i. Kollade spelordningen hur banden skulle spela.
 
 

Flamingo inledde och som de inledde med I den gamla kastanjeallén en av deras största låtar. Så stort så mycket nostalgi över allt. Jag stod vid sidan av scenen och bara rös i hela kroppen det låter helt fantastiskt och bättre än någonsin. Det märktes vad populära Flamingo är det var full fart från start på deras bana. På den andra banan hade Blender med den fina skönsjungande Maria i spetsen tagit plats och det hade fullt ös från start. Maria är en stor stjärna när hon står på scenen och sjunger det strålar om hela henne. Hon är så grym med allt och hon sjunger så varmt innerligt och trovärdigt. Sedan gick Henrik och hans kamrater i Casanovas upp på scenen och bjöd på en massa fart och fläng från scenen. Vilken kung han är Henrik super proffsig ut i fingerspetsarna. Hela Casanovas låter så tajt och så underbara och fullt blev det direkt på dansgolvet då de började spela. Vi gick emellan banorna och njöt av musiken som spelades. Sedan gick vi till Holmen och snackade lite med Bosse, jan och de övriga arrangörerna. De var mycket nöjda med kvällen så här långt.

 
 

En kall öl smakade gott medan Gunnar Wallmon spelade. Så underbart gick sedan och lyssnade på Blender där Maria sjöng Känner liv igen då brast det lite för mig. Detta är så vackert och bland det finaste jag hört. Donnez svängde loss ordentligt på sin bana och Martin Nilsson sjöng med sådan självsäkerhet och kraft. Ola Jonsson som spelat i Black jack och Kindbergs var med de och vickade. Det var ett sådant gott drag och så mycket folk när de spelade. Sen kom Flamingo åter på scenen och att se dessa legender är bland det största. De växlade på slutet och bjöd på en massa sväng. Denna festival började så sakta lida mot slutet och allt har varit så fint och toppen bra. Jan kom förbi och frågade vad vi tyckte om festivalen vilket band har varit bäst frågade han de där sade jag och broder i kör vi pekade på Flamingo. Han höll med oss så smet vi upp och tackade Blender och Casanovas innan vi gick och tackade de andra för en kanon festival. Nu längtar man redan tills nästa år och till hotellet. Vi gick sakta mot hotellet mycket nöjda och glada med denna festival och dag. Avrundade söndagen med en promenad och en glass i hamnen innan vi åkte och shoppade lite. På vägen hem gjorde vi ett litet stopp för att äta och ta lite fina kort. Så varmt och fint var det där när vi promenerade runt. Vill från hjärtat till ALLA rikta ett stort tack för allt ni givit oss två bröder denna helg. TACK för alla minnen allt det fina ni gett oss. Vi längtar redan tills nästa år.

Fridens Mikael.