Instagram!

Så har jag lixom många andra skaffat mig Instagram och börjat lite smått att lägga in bilder där. Har cirka 90 bilder där inne kommer inte lägga in en hel drös med bilder men någon bild nån enstaka gång. Sök efter Wolfmicke så finner ni mig där.
 
Kram Micke.
 
 

En regnig dag där solen försökt smyga fram emellanåt!

Vädret idag har minst sagt och milt tryckt varit skiftande men mest med inslag av regn. Solen har smugit fram emellanåt och visat sig lurat mig till att göra mig redo för en skön promenad. Men så när jag börjat packa ihop och göra mig redo så har den krupit bakom molnen och regnet har åter börjat falla ner. Så av promenad eller en promenad ut och fotografera blev det inget. Åkte och handlade lite och sedan hem för att få i mig lite mat och sedan dricka lite kaffe och fika. Skulle också kika på den sista matchen från Söderstadion Hammarby mot Ängelholm.

 
 

 

Det skulle bli kul för det var den absolut sista fotbollsmatchen som skulle spelas på Söderstadion Hammarby ska ju få en ny arena att spela sina hemmamatcher på. Redan innan avspark märktes det att detta var en speciell match och jag har sett många fotbollsmatcher men ingen match med ett sådant tryck och en sådan stämning det var mäktigt att både se och höra. Hammarby har i många, många års tid haft en stark tradition vad gäller supportrar och även gjort sig ett namn inte bara i Sverige utan ute i Europa. Kul var det i alla fall att se matchen och höra stämningen. Var lite småsur för det regnade så ute och jag kunde inte gå ut på min kvällspromenad.

 
 

 

Men skam den som ger sig så slutade regnet precis innan tio på kvällen så jag beslöt mig för att gå ut och gå då ta en riktigt lång kvällspromenad. Det är då något jag tycker så mycket om att gå ut och gå och nu orkar jag gå mycket längre än förut. Gick och tog mig en skön skogspromenad det tråkiga var att myggen valt samma ställe som mig när jag stannade till för att försöka fota lite så var de på mig direkt som en hel svärm. Fann snabbt att strunta i fotandet och bara gå innan jag blev helt uppäten av myggen. Det var så vackert och fint där jag gick och det var många minnen som dök fram där jag gick i skogen. På många ställen eller ja på alla sprang jag som liten och lekte.

 

 
 

Gick runt hela området Strand och det blev en ganska rejäl lång promenad. Men vädret efter regnet var så otroligt skönt så jag bara gick och myste där. Började så sakta gå hemåt i kvällen som började smått övergå till natt. Klockan slog tolv då jag stannade till utanför mitt hus en kort stund innan jag knallade upp för trapporna. Nu skulle det bli skönt krypa ner i en varm go skön säng och inta en god nattsömn. En dag jag får vara mycket nöjd med.

 

Fridens Mikael.