Frimärkets dag i Karlskoga

 
 

Eftersom vi i Kristinehamns filatelistförening inte längre arrangerar frimärkets dag här i Kristinehamn så valde jag och broder att åka till Karlskoga för att besöka deras frimärkets dag. Tog med oss mamma också sedan for vi i väg. Svängde av och besökte Pingstkyrkans second hand först där var det som alltid mycket folk.

 
 

Gick runt där och kikade utan att egentligen hitta något mer än fyra skivor en lp med Streaplers till min samling det är ju mina stora idoler. Sedan betalade vi och styrde in mot staden. Parkerade bilen och gick mot biblioteket. Detta skulle bli väldigt trevligt och skoj tyckte jag. Varje år på frimärkets dag har de ett speciellt eller speciella teman.

 
 

I år var ett av dom fjärilar det som jag tycker så mycket om. Det var jättefina märken köpte lite lotter men vann inget vann gjorde däremot min mamma och broder. Köpte ett fint första dagsbrev med fjärilarna på fick det sedan stämplat med den speciella frimärkets dag stämpel som finns. Pratade med en trevlig herre nästa år berättade han r det femtio år sedan man första gången arrangerade frimärkets dag det ville de fira tillsammans med oss i Kristinehamn. Låter kul svarade jag innan vi tackade för oss.

 
 

Gick sedan och tippade innan det blev en promenad till grill köket för att äta mat. Vad smakar bättre än korv och mos inget måste jag direkt svara på den frågan. Stärkta av maten tog vi en liten promenad till Ö&B hittade inget speciellt där. Nu skulle det bli skönt att rulla hemåt för att dricka kaffe och sedan kika på ishockeyn första kvartsfinalen mellan HV71 och Färjestad en match HV vann. En fin trivsam lördag var nu till ända.

Fridens Mikael. 

Kommentera här: