Resa till Nora fotbollsmatch för vårt lag IFK Ölme

 
 

Nora BK spelar precis som vårt lag IFK Ölme i division tre västra Svealand. Nora har genom hela serien vart det absolut bästa laget med en stark tydlig spelidé. Jag såg detta Nora träningsspela mot vårt lag Ölme och de hade ett betydligt högre bolltempo och fart i sitt spel. Nu var det så dags att styra iväg till Nora för att se säsongens näst sista match. Förutsättningarna var klara innan skulle Nora BK vinna så är de klara för division två skulle Ölme vinna skulle vi tillfälligt ställa in deras fest. Det små regnade då vi satt i bilen på väg mot Nora.

 
 

När vi så kom fram till Nora så styrde vi in till centrum för att få i oss lite mat. Fann en pizzeria och grill där vi åt blev en kebabtallrik för min del. Sedan styrde vi till arenan Norvalla. Överallt satt det affischer om att detta var en historisk match för Nora BK de har aldrig spelat så högt upp i seriesystemet som division två. Det märktes i inledningen av matchen att de var mer motiverade än Ölme. Det dröjde till den tjugonde matchminuten innan Nora gjorde 1-0 till hemma publikens stora jubel.

 
 

Stärkta av målet fick de också in 2-0 i 23.e matchminuten och då började jag förstå vart detta skulle sluta. Sedan fick Nora straff i den 27:e matchminuten och den förvaltade dom väl och 3-0 var ett faktum.  Våra grabbar i IFK Ölme kämpade på med 3-0 stod sig halvleken ut. I andra halvleken flyttade Ölme fram positionerna men det var hemmalaget Nora BK som kunde stänga matchen i matchminut 61 med sitt 4-0 mål. Mot slutet av matchen åkte guldhattarna fram och speakern satte igång musiken lite, lite för tidigt innan domaren blåst av matchen den fick de stänga av för att i nästa sekund sätta på den. Då satte domaren pipan i munnen och vilt jubel utbröt bland spelare och ledare även publiken jublade ja inte vi Ölme anhängare förstås. Satte oss i bilen och rullade sakta hemåt glada att åter sett en match med laget i mitt hjärta IFK Ölme. Kvar återstår sista omgången slår vi eller grabbarna KB Karlskoga hemma så åker de ur serien. Några som också hyllades var Noras damlag de vann sin division tre serie.

 
 

Fridens Mikael. 

Anonym
2017-10-04 @ 17:49:17

Nils Anders Michael von Bahr, känd under tidigare namnet Anders Eldeman ☺
Hälsningar,
Annika i Finland ☺

Svar: Tackar för svaret ... Om ett litet tag kommer jag dra en vinnare som av mig vinner en trisslott.
Mvh Mikael.
Mikael
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0